Vanaf nu kan je zelf sheet masks maken met deze machine van Lidl! 

Vanaf nu kan je zelf sheet masks maken met deze machine van Lidl! 

Sheet masks komen oorspronkelijk uit Korea, maar ondertussen hebben ze al heel de wereld veroverd. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, en nu ook gemakkelijk te maken. Lidl brengt namelijk een machine op de markt die sheet masks maakt. Dit is niet alleen cool, maar je kan ook volledig bepalen aan welke stoffen je je huid blootstelt!

Een sheet mask is eigenlijk een stuk stof of een soort gelatine-achtige gelei in de vorm van een gezicht. Het masker is doordrenkt met hydraterende, verzorgende en/of reinigende ingrediënten. Het natte laagje zorgt ervoor dat je het gemakkelijk op je gezicht kan kleven en dat het daar ook blijft. Na een tijdje, afhankelijk van het type masker, verwijder je het gewoon en heb je een babyzacht velletje!

Lidl sheet mask machine

Apparaten om DIY-maskers te maken, bestaan al langer. Maar nu zijn ze ook bij Lidl verkrijgbaar! Het hele pakket bestaat uit de machine, een maatbeker, een gezichtsmaskervorm en een reinigingsborstel. Daarnaast krijg je ook 24 collageentabletten.

Lidl

Hoe werkt het?

Door de maskers zelf te maken, weet je perfect wat je op je huid smeert. Op de website van Lidl staat te lezen dat je naast groenten- en fruitsapjes, ook yoghurt en melk in de machine kan gieten. Het is wel belangrijk dat je steeds gedistilleerd water gebruikt.

Om je huid een vitamine C-boost te geven, kan je sap maken van citrusvruchten, kolen, kiwi’s, bessen en aardbeien. Andere populaire ingrediënten zijn groene thee en komkommer. Het overschotje van je favoriete smoothie hoef je dus niet meer weg te gooien, maar kan je gerust in de machine gieten. Vervolgens voeg je een collageentablet toe om het geheel te binden, en klaar!

Kostprijs

Wil jij ook een flawless skin? De machine is te koop in de webshop van Lidl voor 39,99 euro.

Giphy

Gesponsorde artikelen