Left Right
scrollTop top

Vanaf vanavond blikken Gert Verhulst en James Cooke terug op 2017: dit is wat je mag verwachten!


Vanaf vanavond blikken Gert Verhulst en James Cooke terug op 2017: dit is wat je mag verwachten!

Vanavond wisselen Gert Verhulst en James Cooke hun boot in voor een kasteel in Stoumont in de Ardennen. Het afgelopen jaar wordt onder handen genomen in ‘Gert Last Year’, de kersteditie van de talkshow ‘Gert Late Night’.

Vanavond is het zover, de eerste aflevering van Gert Last Year komt op de buis. Het concept: Gert Verhulst en James Cooke blikken terug op het afgelopen jaar. Ze zullen zelfs een top 100 van belangrijkste personen uit 2017 samenstellen. Anders dan in Gert Late Night blijven centrale gasten bij dit programma slecht één keer slapen. Dat wordt vast en zeker flink doorzakken …

“Ja, het zal een stevig weekje worden”, zegt Gert Verhulst aan de kranten van Het Mediahuis. “Maar ’s morgens moeten we pas om acht uur aan het ontbijt zitten, een uur later dan in Gert Late Night. Het is ook maar een week, hè, Gert Late Night was zes weken.”

De zwaarste avond?

Doodmoe en lichtjes beneveld de ochtendkranten doornemen, dat is Gert en James al meermaals overkomen. De zwaarste week van Gert Late Night? “Sowieso de eerste”, zegt Gert. “Die met Jani Kazaltzis, Erik Van Looy en Kevin Janssens. Dat was ongezien. Zó gefeest. Als we dat zes weken hadden moeten volhouden en ze een naaldje in mijn lever hadden geprikt, had die boot twee jaar gestonken.”

“En dan de week met Marc Coucke”, zegt Verhulst. Cooke knikt: “Hoe later het werd, hoe beter de fles wijn die hij opende.”

“Raoul Hedebouw met een gewei”

Vanavond komen Raoul Hedebouw (PVDA), Willy Sommers en Gilles De Coster langs. Wij zijn alvast benieuwd wat ze allemaal zullen uitkramen in de prachtig versierde ‘Château Verhulst’. En we mogen ons aan allerlei knotsgekke activiteiten verwachten. Zo is Gert in de omgeving al op jacht geweest. “De everzwijnen komen hier normaal tot aan de voordeur”, zegt Gert, “maar met dit weer heb ik er nog geen gezien. Het is jachtseizoen, maar daarvoor heb je een vergunning nodig. Als we al iets willen raken, zullen we zelf wild moeten uitzetten, vrees ik. We kunnen Raoul Hedebouw misschien met een gewei op zijn hoofd het bos in sturen.” Dat belooft voor vanavond …

De teaser voor vanavond:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.235.120
 • Aantal
  doden
  1.452.317
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547