Vanaf vandaag kan je tickets voor Pukkelpop kopen! Dit is alles wat je moet weten

Vanaf vandaag kan je tickets voor Pukkelpop kopen! Dit is alles wat je moet weten

Voor zij die het nog niet wisten: vanaf vandaag kan je je tickets voor Pukkelpop kopen! Het festival wordt dit jaar georganiseerd van 15 tot 18 augustus en belooft weer een dik feest te worden. Wij lijsten even voor je op wat je moet weten als je kaartjes wil bemachtigen. 

Ongeveer een week geleden maakte Pukkelpop in één klap de volledige line-up bekend na een lek van headliner N.E.R.D. Oscar And The Wolf, Bazart, Imagine Dragons, Kendrick Lamar … de affiche ziet er niet slecht uit! Voor de fans: de tickets zijn vanaf vandaag te koop!

Wat kost het?

Voor 100 euro heb je al een dagticket. Een combiticket kost 205 euro. Deze prijzen zijn inclusief openbaar vervoer met de NMBS en De Lijn. Handig!

Wil je ook blijven slapen in Kiewit? Dat kan! Met je ticket kan je gratis reserveren voor Camping Relax. Dat kampeerterrein ligt op een kleine wandelafstand van de festivalweide, en is ook bereikbaar via een shuttle dienst.

Voor Camping Chill tegenover de wei, moet je 25 euro extra betalen.

Food and drinks

Net als elk jaar kan je in voorverkoop drink- en eetvouchers kopen. Voor 20 stuks betaal je 50 euro, terwijl je op het terrein zelf 60 euro zal spenderen aan hetzelfde aantal vouchers.

Geen zin om met blikken bier te sleuren? Met een beer voucher van 8 euro kan je een koud sixpack op je camping krijgen.

Omruildienst

Augustus is de maand van de herexamens. Voor wie nu een ticket heeft aangeschaft en toch tweede zit zou hebben, geen nood: net als elk jaar biedt Pukkelpop je de kans om je ticket om te ruilen. Vanaf 1 augustus kan je je kaart aanbieden via de website van het festival. Voor deze omruildienst moet je wel een administratieve kost van 16 euro betalen.

Ga jij een ticket kopen?

Gesponsorde artikelen