Vandaag is geel! De uittruitjes van onze Rode Duivels zijn er!

Vandaag is geel! De uittruitjes van onze Rode Duivels zijn er!

Met nog drie maanden voor het WK, is het tijd voor de Rode Duivels om hun outfits voor te bereiden. Dat vond ook de Belgische Voetbalbond. Zij hebben dinsdag de uittruitjes gepresenteerd die Hazard en co zullen dragen in Rusland. En zoals in Brazilië in 2014, zijn ze geel!

Vind je het nieuwe truitje van de Rode Duivels maar niets? Dan hoopt de Belgische Voetbalbond (KBVB) je toch te kunnen verleiden met deze tweede outfit. Net als voor het WK in 2014, maakte Adidas gele shirts.

Eerste tenue

Het eerste shirt voor onze nationale ploeg is klassiek rood. Adidas ontwierp een nogal retro truitje met dunne horizontale zwarte strepen op een gele achtergrond. De driekleurige stroken op de schouders geven het een beetje meer kleur.

Michy Batshuayi model

Naast een gele kleur heeft het uitshirt een zwarte kraag, wat zorgt voor meer balans. Het was Michy Batshuayi, een vaste waarde in Dortmund, die de outfit voor onze spelers in Rusland presenteerde. En hij is er duidelijk heel blij mee!

Op het Wereldkampioenschap zullen de Duivels deze truitjes waarschijnlijk dragen tijdens de wedstrijd tegen Panama of Tunesië. Deze twee ploegen spelen immers ook in het rood. Daarnaast is het zeer aannemelijk dat deze outfit voor het eerst zal verschijnen in de vriendschappelijke wedstrijden.

Gesponsorde artikelen