Vans brengt binnenkort ‘Harry Potter’-sneakers uit (en je kan je huis kiezen!)

Vans brengt binnenkort ‘Harry Potter’-sneakers uit (en je kan je huis kiezen!)

Wil jij de ‘Harry Potter’-liefde die je voelt, van de daken schreeuwen met accessoires? Dan is je leven een stuk eenvoudiger geworden dankzij sneakermerk Vans. Zij toveren binnenkort namelijk een Potter-themed lijn uit hun hoed en als jij ook house-proud bent, wordt het supermakkelijk kiezen.

Hoe herken je een Potterhead? Aan zijn of haar accessoires natuurlijk: Zweinsteinuniformen zijn een uitstekend canvas om goud-rode, zilver-groene, zwart-gele en blauw-bronzen pins, sjaals of truien bij te dragen. Als muggles met een Harry Potter-obsessie dragen wij aan de lopende band onze huiskleuren, maar qua schoeisel blijven we wel vaak op onze honger zitten. Tot nu: Vans heeft onze gebeden verhoord.

Harry Potter-collectie

Vans, het schoenenmerk dat je sowieso droeg als je in je tienerjaren een skater was, werkt namelijk aan een Harry Potter-collectie. Het zou niet alleen gaan om schoenen, maar om “schoenen, accessoires en kleren” en dat in de huiskleuren. Je kan je dus volledig aankleden als Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw of Hufflepuff.

Op Instagram geeft Vans een bijzonder trippy voorproefje van de Harry Potter-collectie, ongetwijfeld te wijten aan een teveel aan boterbier. Maar zelfs wie niet aan de fles Firewhiskey gelurkt heeft, zal kunnen zien dat Vans erin geslaagd is om Harry Potter-accessoires ook perfect draagbaar te maken voor ons dreuzels. Het eerste artwork voor de collectie, ziet er alvast prachtig uit.

Geen gelegenheid voor sneakers: probeer het gewoon onder je trouwjurk!

Vans

De eerste beelden lijken dan wel alsof er op Hogwarts ook aan psychedelica wordt gedaan, in de draaiende patronen kan je ook de dieren van de huizen spotten. Bij Gryffindor hoort natuurlijk een leeuw, bij Slytherin een slang. Die motiefjes komen ongetwijfeld terug in de collectie van Vans, zodra die uitkomt.

Zo hou je je sneakers makkelijk in tip-topconditie!

Vans-samenwerkingen

Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet duidelijk, al belooft de website dat het voor “soon” is. Wij verwachten ons dan ook aan een bijzonder magische wintercollectie, want niets schreeuwt Hogwarts als besneeuwde bergtoppen. Al zeggen we geen nee tegen een paar Vans voor de festivals.

Hier zijn vijftien cadeautjes voor je Harry Potter-geobsedeerde vrienden.

’t Is trouwens niet de eerste keer dat Vans samenwerkt met een groot concern. Eerder kwamen er al schoenen in samenwerking met Spongebob Squarepants (nee, echt), met Disney en specifieker met bijvoorbeeld Toy Story. Daar kwamen alleen maar mooie dingen uit. Oefen je accio maar alvast, deze vliegen sowieso sneller dan een Vuurflits de deur uit.

Gesponsorde artikelen