Vechtpartijen, achtervolgingen en een aanzoek: de 8 opmerkelijkste audities in talentenjachten

Vechtpartijen, achtervolgingen en een aanzoek: de 8 opmerkelijkste audities in talentenjachten

The Voice van Vlaanderen is vanavond alweer aan zijn voorlaatste blind auditions toe. Het ideale moment om onze favoriete audities uit allerlei zangcompetities nog eens op te rakelen. De volgende kandidaten bewezen dat een goede stem niet per se nodig is om op tv te komen.

1. Quatrele Da’an Smith (X-Factor USA)

Deze 21-jarige cake decorator uit San Francisco was volledig voorbereid om met iemand uit de jury te trouwen. Hoewel Simon Cowell het hem als het liefdeskind van Dracula en Madonna beschreef, kreeg Quatrele genoeg stemmen om door te gaan naar het bootcamp. We gaan er vanuit dat hij nog lang en gelukkig leefde, in goede en kwade dagen,… Je snapt het wel.

2. Donald Bell-Gam (Britain’s Got Talent)

Donald kreeg de volledige zaal op hun voeten met maar liefst drie liedjes van Amy Winehouse, Whitney Houston en Leona Lewis. De jury stuurde hem meteen weer naar huis, maar moest toegeven dat Donald een talent had dat hij zelf nog niet wist correct te gebruiken. Zijn inleidend interview was alvast een meesterwerk.

3. Lars (Idool)

Soms moet je durven undercover gaan zoals Lars, zodat de schaamte bij een negatief advies van de jury beperkt blijft. Als je de jury dan ook nog eens rickrolled voor hun neus, dan spreken wij van een geslaagde auditie. Trouwens, hoe undercover ben je precies als je familie en vrienden buiten op je zitten te wachten?

4. Craig Harper (Britain’s Got Talent)

Een volledige boysband in één keer nadoen, het is weinigen gegeven, maar Craig Harper imiteert perfect de vijf leden van Boyzone. Nu de Backstreet Boys terug het Sportpaleis vullen, zien we niet in waarom Harper hetzelfde kan doen.

5.Ablisa (X-Factor UK)

De zussen Abby en Lisa slaagden erin een volledige natie tegen zich te doen keren met enkele goedgekozen woorden richting de jury en het publiek. Hoewel ze zelf beweerden dat ze enkel voor het plezier meededen, getuigde Abby’s vuist in het gezicht van Lisa van een heel ander verhaal.

6. Tweedy (Dutch Idols)

Weet je van jezelf dat je stem niet bij de besten hoort? Doe dan dat kippenkostuum aan waar je je heliumtank in kwijt kan. Een echte artiest zorgt er ook voor dat zijn liedje past bij zijn kostuum. Eitje.

7. Lorna Bliss (X-Factor UK)

Een blondje achtervolgt Gary Barlow van Take That terwijl ze Britney Spears zingt. Het lijkt het begin van een slechte mop, maar twee jaar geleden was het het scenario van Lorna Bliss’s auditie voor X-Factor. Gehuld in wat wij als schoenveters aanzagen gaf de 33-jarige Bliss de volledige zaal een blik achter de schermen.

8. David Gray (X-Factor USA)

David kon de jury niet overtuigen om hem naar de volgende ronde te sturen, maar we denken dat hij het belangrijker vond dat zijn vriendin ja zei toen hij haar op het podium ten huwelijk vroeg. Met Kelly Rowland als getuige kan het alvast niet verkeerd lopen.

Wie vanavond de audities van The Voice van Vlaanderen wil volgen kan dat samen met ons doen op onze liveblog vanaf 20u35. Naast deskundig commentaar delen we ook toffe filmpjes, leuke tweets en heel wat weetjes met jullie. Tot dan!

Gesponsorde artikelen