Veelbelovende indiegames aangekondigd voor Nintendo Switch

Veelbelovende indiegames aangekondigd voor Nintendo Switch

Er zijn nieuwe indiegames aangekondigd voor de Nintendo Switch. Vooral van de games ‘Wargroove’ en ‘Double Kick Heroes’ wordt veel verwacht.

1. Wargroove

Wargroove werd ontwikkeld door de gamestudio Chucklefish. Het gaat om een strategisch spel waar maximaal vier spelers tegen elkaar kunnen vechten in eigen ontworpen slagvelden en verhaallijnen. In Wargroove kunnen eigen cutscènes, maps en oorlogen ontworpen worden. Wargroove is vanaf 1 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

(Microsoft werkt momenteel aan een Netflix voor games.)

2. SteamWorld Quest

De volledige titel van dit Nintendo Switch-spel is SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. Je kiest je team en vecht met een eigen deck met kaarten door het verhaal. Met duizenden kaartdecks kan de speler volledig eigen kaartdecks bouwen in deze humoristisch, getekende game. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech verschijnt in 2019 voor de Nintendo Switch.

(Games brachten in 2018 10 procent meer op dan in 2017.)

3. Double Kick Heroes

In een apocalyptische wereld sla je in een auto op de vlucht, waarnaar je door Guitar Hero-elementen en metal muziek speelt om zombies en monsters af te schieten en de finish te behalen van elk level. Double Kick Heroes verschijnt in de zomer voor de Nintendo Switch.

(Nintendo Online gaat 22 SNES-klassiekers aanbieden.)

Ook deze Nintendo Switch-games beloven succesvol te worden:

  • When Ski Lifts Go Wrong (nu verkrijgbaar)
  • Forager (binnenkort verkrijgbaar)
  • Goat simulator: The GOATY (nu verkrijgbaar)
  • Inmost (binnenkort verkrijgbaar)
  • Unruly Heroes (nu verkrijgbaar)
  • CrossCode (binnenkort beschikbaar)

Dit zijn de 10 beste games van 2018.

Gesponsorde artikelen