Verander jouw troon in de ‘IJzeren Troon’ met deze ‘Game of Thrones’-stickers

Verander jouw troon in de ‘IJzeren Troon’ met deze ‘Game of Thrones’-stickers

‘Game of Thrones’ lanceert zijn laatste seizoen op 14 april en dat wil zeggen dat wij in toptempo alle afleveringen nog eens aan het bekijken zijn. Maar waar beter om na te denken over alle white walker-theorieën dan de enige plaats in je huis waar je gegarandeert tot rust komt? En waarom die niet declareren tot je eigen, hoogstpersoonlijke IJzeren troon. Goed nieuws: dat moet niet eens zoveel kosten. 

Cersei Lannister, Jon Snow of Daenerys Targaryen op de IJzeren Troon: iedereen weet dat het er eigenlijk niet toe doet tenzij die horde white walkers pronto wordt tegengehouden. En als jij iemand bent die zich die bedenking al gemaakt heeft op de troon der tronen: de wc, dan hebben we uitzonderlijk goed nieuws voor je. Laat Game of Thrones maar beginnen.

8 theoriën over het einde van Game of Thrones op een rijtje.

Want wie zoveel tijd besteed aan het mentaal regeren van Westeros, moet misschien maar zelf op de IJzeren Troon gaan zitten. Er zelf eentje fabriceren is zelfs voor de beste Rogers onder ons niet weggelegd (heeft er iemand 200 zwaarden op reserve?) maar in tijden van Amazon en Ebay moet dat geen probleem zijn.

Je hebt er zelfs geen zwaarden voor nodig: want je kan gewoon een decal op je muur kleven en jezelf tot First of your Name, King of The Andals, The Roynar and the First Men, Protector of the Realm, King of Westeros kronen. Voeg er gerust nog enkele titels aan toe zoals ‘Enige Echte President In Dit Huis’ of ‘Persoon Die Ook Wel Eens Wat Rust Verdient.’

Kijk hier nog eens naar de trailer van het laatste seizoen!

Zonder verder te zeveren: je kan de stickers natuurlijk ook gewoon boven elke bureaustoel, eettafel of zelfs de stoel op je werk hangen. Maar eigenlijk is er maar één ereplaats en dat is boven de wc. Kerstmis is nog ver weg, maar winter is coming: wij bestellen deze asap.

giphy

Gesponsorde artikelen