Vergeet de toren van Pisa: je moet nu poseren bij deze scheve brievenbussen in Taiwan

Vergeet de toren van Pisa: je moet nu poseren bij deze scheve brievenbussen in Taiwan

Als jij ooit al naast de toren van Pisa stond, dan is de kans héél groot dat je een foto hebt waarbij je die scheve toren weer recht probeert te duwen. Maar nee, dat is meer dé poseerfoto der poseerfoto’s. Tegenwoordig moet je daarvoor naar Taipei (in Taiwan), waar je moet duwen tegen twee brievenbussen, die na de passage van tyfoon Soudelor helemaal scheef hangen.

De twee brievenbussen – een groene en een rode – zijn nochtans gewone bussen, zoals je ze overal in China ziet. Maar door de tyfoon die vorige maand in Taipei passeerde, zijn de bussen helemaal gebogen, waardoor ze enorm opvallen. Bovendien zien veel Taiwanezen – en toeristen! – lachende gezichten in de brievenbussen, en vinden ze de groene en rode ‘vriendjes’ enorm schattig. Tja!

Het gevolg? Iedereen wil poseren bij de brievenbussen. Ertegen duwend, dezelfde scheve houding aannemend, … De mensen staan echt in de rij om te kunnen poseren. En ja: er zijn natuurlijk ook al gadgets van de brievenbussen gemaakt: sleutelhangers, smartphonehoesjes, … Echte merchandising dus.

Het hele gedoe heeft er trouwens ook voor gezorgd dat de brievenbussen mogen blijven staan, hoewel dat eerst niet de bedoeling was. Uit veiligheidsoverwegingen wilde de Chunghwa Post de brievenbussen eigenlijk weghalen, maar dat zal nu niet gebeuren. Je kan zelfs nog altijd je brieven posten in de bussen, die dan een speciale stempel krijgen met daarop de twee nieuwe ‘celebrities’. En ja: de brievenbussen zitten tegenwoordig natuurlijk constant vol.

Goed zot, of best wel grappig? Oordeel vooral zelf!

Een populaire pose: even schuin hangen als de twee bussen zelf

Of doen alsof je heel hard aan het duwen bent om de brievenbussen te doen buigen …

Je kan natuurlijk ook gewoon doen alsof het geen moeite kost, en gewoon leunen tegen de bussen

Ook populair: een knuffelfoto met de twee Taiwanese ‘celebrities’

Of eum … de ondefinieerbare pose van deze jongen:

En jaja: ook toeristen doen mee! Met bijvoorbeeld een gewone selfie met de brievenbussen op de achtergrond

Maar je kan het natuurlijk ook doen zoals deze toeriste: eerst gewone brievenbussen fotograferen en op de ‘na’-foto doen alsof jij degene bent die ze heeft doen buigen

Wanneer zijn we weg naar Taipei, voor onze versie van deze foto’s? 🙂

Bron: Huffington Post

Gesponsorde artikelen