Vergeet die Oasis-reünie: Liam haalt uit naar afwezige Noël na Manchester-concert: “You sad fuck”

Vergeet die Oasis-reünie: Liam haalt uit naar afwezige Noël na Manchester-concert: “You sad fuck”

De fans konden gisteren even hopen op een reünie van Oasis, maar uiteindelijk bleek de verrassingsact Liam Gallagher solo te zijn. Noel was niet aanwezig en krijgt dan ook de volle laag van zijn broer op Twitter: “Play your tunes for the kids you sad fuck.”

Al sinds Noel Gallagher Oasis verliet in 2009 na een zoveelste ruzie, blijven de fans hopen op een reünie, maar de broers leven nog altijd op voet van oorlog. Dat blijkt nog maar eens uit Liams reactie na het benefietconcert van gisterenavond in Manchester.

Daar was allen hij aanwezig en niet Noel. Liam zong er solo en samen met Chris Martin van Coldplay. “What an amazing night last night pure love vibrations nobody comes close to Manchester love forever,” schreef hij na afloop op Twitter, om daarna uit te halen naar zijn afwezige broer.

Op reis met zijn familie

“Ik wil mij verontschuldigen voor mijn broers afwezigheid, heel ontgoochelend”, tweet hij. “Hij is niet in het land. Get on a fucking plane and play your tunes for the kids you sad fuck.”

Noel had zich voor het concert verontschuldigd voor zijn afwezigheid. Hij is op reis met zijn gezin, liet zijn woordvoerder weten.

Bekijk het duet van Liam Gallagher en Chris Martin:

Gesponsorde artikelen