Vergeet je regenjas niet: festivalweerbericht Rock Werchter

Vergeet je regenjas niet: festivalweerbericht Rock Werchter

Ook een weekendje Rock Werchter gepland? Iedereen herinnert zich nog hoe het er vorig jaar ploeteren door modder en slijk was. Wat wordt het deze editie? Hittegolf, stortvloed of zandstorm? Doe je regenjasje maar aan, want het blijft niet droog op het Hagelandse platteland.

Het sombere, bewolkte weer van vandaag houdt tijdens Rock Werchter helaas aan. Kom je woensdag al? Dan bouw je best een feestje in de auto, want die dag regent het pijpenstelen. Opklaringen tegen de late namiddag en de avond. Donderdag blijft het bewolkt en er zal veel regen vallen. Wie Kings of Leon gaat zien, doet dus best rubberen laarzen aan. Temperaturen schommelen tussen 14 en 19 graden.

Vrijdag blijft het bewolkt met opklaringen tegen de avond. Temperaturen tussen 13 en 20 graden. Het gaat ook regenen, maar waarschijnlijk minder hard dan op donderdag. Trouwens, who cares: Radiohead en Oscar and the Wolf staan op het podium!

Zaterdag blijft het bewolkt, maar net iets minder. Er zal wel nog regen vallen. Winterkledij niet vergeten trouwens, want het wordt 12 à 18 graden. Hopelijk weten Linkin Park, System of a Down en Blink 182 ons op te warmen!

De mooiste Werchter-dag wordt waarschijnlijk zondag. Het klaart op en er zal een stuk minder regen vallen. Maxima tot 21 graden. Nu maar hopen dat Dave Grohl van Foo Fighters zijn been niet breekt!

Bron: KMI, Noodweer Benelux, Meteovista

Gesponsorde artikelen