Left Right
scrollTop top

Vergeet Octopus Paul: The Simpsons hebben de blessure van Neymar voorspeld


Vergeet Octopus Paul: The Simpsons hebben de blessure van Neymar voorspeld

The Simpsons weten misschien wel het best van al die ‘waarzeggers’ hoe het Brazilië verder zal vergaan op dit WK voetbal. Enkele maanden geleden voorspelden ze immers al dat Neymar zich zou blesseren. En toeval of niet: het gebeurde in de match tussen Brazilië en Duitsland, de halve finale die morgen op het programma staat.

De speler in kwestie heet niet letterlijk Neymar, maar wel El Divo. Hij is echter de sterspeler van de ploeg en dan gaan we er toch van uit dat het om het Braziliaanse wonderkind moet gaan. Neymar brak in de kwartfinale tegen Colombia een ruggenwervel en zal de rest van het toernooi moeten missen. El Divo ging in de aflevering van The Simpsons, die in april werd uitgezonden, wel heel opvallend tegen de vlakte.

Oké, het loopt natuurlijk iets minder dramatisch af dan in de realiteit. Gelukkig maar… Misschien krijgen Homer en co morgen een tweede keer gelijk, want de wedstrijd in kwestie was een duel tussen Brazilië en Duitsland. Maar pech voor het gastland: de Duitsers wonnen met 0-2.

Onderschat hen trouwens niet, ze bewezen al eerder dat ze sportwedstrijden kunnen voorspellen…


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658