Vergeet Upperdare: hier is de maak-je-eigen-dildo workshop voor je ultieme girlsnight

Mystery Entertainment

Een avondje Upperdare, strippers of zélf gaan paaldansen: ’t is het recept voor een vrijgezellenavond, maar ook wel wat awkward. Wil je iets meer fun maar toch ook een sexy activiteit voor je girls night? Probeer eens een bouw-je-eigen dildo workshop. Da’s sowieso lachen geblazen en op ’t einde hou je er je ideale sextoy aan over. 

Kan je goed kleien? ’t Is geen typische vraag voor een avondje waar vooral erotiek centraal staat, maar als je bij Mystery Entertainment een workshop dildo’s of vibrators maken volgt, is het wel een belangrijke. Je krijgt daar namelijk de kans om je eigen exemplaar te bouwen, met alle dingen die jij in een seksspeeltje zoekt, samen met je vriendinnen.

Je eigen model

Upperdare voor gevorderden dus. Het werkt zo: je maakt een model, dus je kiest ook helemaal zelf hoe groot/klein/breed je speeltje wordt. Daarna wordt daarvan een mal gemaakt en wordt die met siliconen opgevuld. Voor wie daar nood aan heeft: je kan ‘m dus ook laten trillen. Nopjes, ribbels, helemaal glad, en dan mag je ook nog een kleurtje kiezen. Topdag, lijkt ons.

Mystery Entertainment

Uiteraard moet de silicone tussendoor even … euh … opstijven, dus heb je ook wat tijd om een hapje te eten. Wie daar zin in heeft, kan bij het bedrijf ook een erotische taart en een ‘nette’ stripact bestellen. Geen ranzig sfeertje dus, het blijft wel leuk, maar rode oortjes krijg je er wel van. Nadien krijg je je brand new sekstoy ook mee naar huis in een goodiebag.

XXL

Mag het wat meer zijn? Er zijn ook XXL-feestjes, die komen met een surprise act. Dat kan een stripper zijn, maar ook een lapdance- of stripworkshop. De dildoworkshop zélf wordt dan trouwens ook gegeven door Gabriël, één van de bekendste Nederlandse strippers, zeggen ze bij Mystery Entertainment. Alles samen duurt een gewone workshop zo’n 2,5 uur. Wij voelen sowieso al een Callboys-marathon aankomen.

Nog niet overtuigd? Check dan deze video maar!

Gesponsorde artikelen