Vergeet Zooey Deschanel, Megan Fox wordt (even) de nieuwe New Girl-ster

Vergeet Zooey Deschanel, Megan Fox wordt (even) de nieuwe New Girl-ster

Zooey Deschanel, de actrice die Jess speelt in de populaire serie New Girl, heeft een kindje gekregen. Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen moest ze dus enkele weken afhaken. De producers van de serie moesten dus creatief zijn en daarom lieten ze Jess oproepen als jurylid in een rechtszaak. Ze verhuurt haar kamer aan Reagan, gespeeld door Fox. 

“Een prachtige dame die altijd rechtuit is. Ze is een farmaceutisch vertegenwoordiger die naar de stad komt voor zaken en ze zal de dingen op stelten zetten”, zo wordt Reagan omschreven. Megan Fox zal vier afleveringen lang de vrouwelijke hoofdrol spelen in de populaire serie New Girl.

De rol is speciaal voor Fox geschreven, zo blijkt uit een persbericht van de producers. “Het is gewoon gek hoe mooi en grappig iemand kan zijn, maar ik denk dat we het gewoon zullen moeten accepteren”, zegt Liz Meriwether, de executive producer, over Fox. “We hadden haar in gedachten toen we de rol schreven.”

Volgens een persbericht zal Fox vanaf de zesde aflevering van het nieuwe seizoen van de serie te zien zijn. Het vijfde seizoen start in januari 2016.

We kunnen haast niet wachten!

    Gesponsorde artikelen