Left Right
scrollTop top

Verklapt deze cryptische boodschap de titel van ‘Avengers 4’?


Verklapt deze cryptische boodschap de titel van ‘Avengers 4’?

Na het succes van ‘Avengers: Infinity War’ zijn de superfans al even op zoek naar een sprankeltje informatie over ‘Avengers 4’. De regisseurs van ‘Avengers 4’ hebben nu een cryptische boodschap de wereld ingestuurd, die mogelijks de titel van ‘Avengers 4’ verraadt. Denk je even mee? 

Avengers: Infinity War eindigde op een cliffhanger van formaat: er vallen veel doden (wie sterft er in Avengers: Infinity War?), maar ergens weten we dat de Avengers Thanos toch zullen moeten overwinnen. Momenteel is er nog weinig om over te speculeren: zelfs de titel van de vierde Avengers is nog niet bekend. Nu hebben de regisseurs van de Avengers-films, de Russo-broers, wat olie op het vuur gegooid, met deze cryptische tweet. De film bracht vorig jaar overigens meer dan een miljard op, logisch dat elke tweet van de regisseurs met een vergrootglas bekeken wordt.

Verklappen de Russo’s met deze tweet de titel van Avengers 4?

Look hard‘ of ‘goed kijken’, is de boodschap bij deze foto. Die lijkt afkomstig te zijn van een set, vermoedelijk die van Avengers 4. Maar met die tekst erbij moet er meer achter de foto zitten dan op het eerste gezicht lijkt. Genoeg stof tot speculatie, en uiteraard zijn er meteen al wat theorieën ontstaan. De meeste mensen schijnen ervan uit te gaan dat dit een titeltip is. Absurd of niet, we laten jullie beslissen.

Waarom zijn we zo geobsedeerd met Avengers: Infinity War?

Vier A’s

De meeste theorieën die in deze foto de titel van Avengers zien, hebben het over de opvallende A’s in de foto. Pardon? Tja, als je naar de foto kijkt, zou je verschillende A-vormen kunnen spotten. De ladder rechts van Russo, de ezel met foto’s op, dat zijn er al twee. Laat ons zeggen dat je er tientallen kan vinden, maar er zijn vier duidelijke A-vormen te zien op de foto. Vier A’s = Avengers 4, dat zou een logische uitleg zijn.

Daarvan zijn de ladder en de ezel de opvallendste A’s. Ook dat zou een tip kunnen zijn. Volgens de Russo’s zal de titel van de vierde Avengers er ééntje zijn die ‘angst aanjaagt’. Avengers ‘Assemble’, de meestgenoemde titel, past alvast niet in dat plaatje. Nog een mogelijkheid: Avengers Endgame.

Avengers: Endgame

Want wie de foto goed bekijkt, kan natuurlijk ook nog een ‘E’ zien, uiterst rechts op de foto. Eén probleem: die ‘Endgame‘-theorie komt voort uit de uitspraak van Doctor Strange in Avengers: Infinity War. Daar vemeldt hij een ‘endgame’. Klinkt perfect, behoorlijk mysterieus en als een Avengerstitel. Eén probleem: de Russo-broers lieten al weten dat de nieuwe Avengerstitel niet in de vorige film voorkomt. Ook die titel kunnen we dus afvoeren.

Eén vraag die Avengers-fans blijkbaar moeilijker om te bedenken vonden, is de volgende: verklapt die foto eigenlijk wel een titel? Enkele fans wijzen erop dat de ladder achter Joe Russo twee soorten handschrift bevat. ‘Mese’ staat er achter Russo. Samen met de A vormt dat ‘A mese’ of ‘een maand’. Wordt de titel binnen een maand onthuld, na een volgende trailer van Captain Marvel? Zijn Marvel-fans gewoon doorgeslagen?

Dit is alles wat we al weten over de volgende Avengers-film!

Quantumtunnel

Daarnaast is er natuurlijk nog een optie: misschien verklapt de foto vooral een plotpunt van Avengers 4. Het grootste bewijs daarvoor is het apparaat dat uiterst links op de foto staat. Dat lijkt gewoon een stuk materiaal van op de set, maar oplettende redditors herkenden het als een stuk materiaal dat voorkomt in Avengers: Infinity War. Daar staat het geparkeerd in het hoofdkwartier van de Avengers, waar ook deze foto gemaakt lijkt te zijn.

Komt er na Avengers 4 ook een Avengers 5? Het lijkt er op.

Wat het precies is, is niet duidelijk, maar velen linken het aan de quantumtunnel die we gezien hebben in Infinity War. ’t Is te zeggen: dat is diegene die iedereen zich herinnert. Maar er is nog een andere quantumtunnel gespot in het Marvel Cinematic Universe: in Ant-Man and The Wasp zie je deze mini-quantumtunnel in de koffer van het busje. Zullen de Avengers deze quantumtunnel en dat mysterieuze apparaat gebruiken om terug in de tijd te reizen en tenminste een stuk van hun team uit de doden op te wekken? Tja, ’t zal toch nog even wachten worden op de uiteindelijke antwoorden.

Nog wat Avengers herbekijken? Dat kan hier!

Wat zijn jullie theorieën over deze foto?Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452