Verklapte prins Charles wanneer Meghan Markle moet bevallen?

Verklapte prins Charles wanneer Meghan Markle moet bevallen?

Het Britse koningshuis verwacht gezinsuitbreiding, maar wanneer Meghan Markle en prins Harry’s eerste kindje er precies aankomt, is nog een mysterie. ’t Is te zeggen: volgens Britse tabloids hebben ze de specifieke datum ietwat kunnen raden. Want een baby houdt zich aan de planning, dat is geweten. 

Zelden zo’n babymania gezien als toen prins Harry en Meghan Markle aankondigden dat ze inderdaad een kindje verwachten. In het voorjaar, zei Kensington Palace, maar dat is uiteraard niet genoeg voor de roddelpers. Dat een kind zich niet precies laat timen, dat kan hen gestolen worden, maar intussen is duidelijk dat Markle zal bevallen tussen eind april en half mei.

Opdracht in Duitsland

De tabloids denken echter een scherpere timing te hebben gevonden. Alles wordt verraden in de agenda van kroonprins Charles. ’s Mans agenda is publiek bezit, zelfs zijn vakanties zijn er in aangeduid. Op die agenda kan je ook een retourtje naar Duitsland vinden. Het is een officiële opdracht om de banden tussen Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aan te sterken: extra belangrijk in tijden van brexit.

Als we ervan uitgaan dat Charles en Camilla er willen bijzijn voor de geboorte van de baby, wil dat echter zeggen dat Meghan eerder uitgerekend is voor het einde van april en niet het begin van mei. Tenminste, dat is de conclusie van de tabloids. De royals zouden niet het risico willen lopen dat ze de geboorte missen en zouden dus wat ruim gerekend hebben.

Eind april

Het royale paar maakte pas in januari bekend dat ze in april of mei ouders worden van een eerste kindje, na een officiële aankondiging in oktober. Da’s zo’n vijf maanden na hun huwelijk. Sindsdien is het alle hens aan dek voor de media. Van waar Meghan zou bevallen tot hoe ze hun kindje gaan noemen: alles geeft reden tot speculatie. Bookmakers staan zelfs geen weddenschappen meer toe over de naam: ‘Diana’ was namelijk te populair, al lijkt dat een onlogische keuze.

Markle en prins Harry kondigden eerder al aan dat het kindje niet Lido Wing ter wereld zal komen, waar de Queen en de kinderen van prins William en zijn vrouw Kate Middleton geboren werden. Ze lieten ook weten eerst in alle rust en stilte van hun nieuwe geluk te willen genieten voor officiële aankondigingen te doen. Je weet maar nooit: voor hetzelfde geld is de baby al geboren. Tot er een aankondiging komt, blijft het dus een beetje gokken en agendaturen.

epa

Gesponsorde artikelen