Left Right
scrollTop top

Verleider Joshua is niet langer vrijgezel en dat verklapt al iets over hoe ‘Temptation Island’ dit jaar afloopt!


Verleider Joshua is niet langer vrijgezel en dat verklapt al iets over hoe ‘Temptation Island’ dit jaar afloopt!

Joshua, de Disneyprins der ‘Temptation Island’-verleiders, is niet langer vrijgezel. Dat verklapte zijn broer Ashley gisteren in de Temptation Live op de Facebookpagina van Flair. En het is niet wie je zou denken. 

Joshua is met voorsprong de meest begeerlijke vrijgezel op Temptation Island, maar tegenwoordig is hij enkel begeerlijk, want zijn al even knappe broer Ashley verklapte gisterenavond in Temptation Live van Flair dat zijn knappe broer van het straat is. Maar wie is de gelukkige?

Van ’t straat

Onze excuses dus aan iedereen die Joshua wel zag zitten, want de knapperd is wel degelijk bezet. De sinds kort hoogblonde verleider is tot nu toe de enige succesvolle verleider van Temptation Island en ook in het dagelijkse leven schiet hij dus niet mis.

“Joshua heeft een relatie”, zegt Ashley. Maar al snel beseft hij dat hij te veel gezegd heeft. Maar live is live, dus bij deze weet de hele wereld het. Joshua, de knapste verleider van Temptation Island en omstreken, is niet langer vrijgezel.

Geen tweede Ken en Lize

En wie is dan de gelukkige? Wel, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, is het niet Megan. Ashley spreekt namelijk z’n mond voorbij en zegt dat het meisje luistert naar de naam Emily (of Emilie). Megan en Joshua zullen dus niet het nieuwe Temptation Island-koppel worden.

Joshua leerde zijn nieuwe vriendin niet kennen door zijn populariteit in Temptation Island. “Hij krijgt nu veel berichten van meisjes. Maar hij heeft z’n nieuwe vriendin leren kennen op de motorcross. Het is een fijn en mooi meisje en hij is er op slag gek op geworden.”

VIJF

“Joshua is geen player”

Ashley geeft wel aan dat Joshua oprecht is op het eiland. “Joshua is geen player”, vertelt hij. “Hij is oprecht, de mensen die Joshua kennen, weten ook dat hij over zo’n dingen niet kan liegen. Hij is een gevoelige jongen op het vlak van relaties.”

Maar in het normale leven zou Joshua volgens Ashley nooit op een meisje als Megan vallen. “Ik ken Joshua en hij is heel kieskeurig.” Daarbij maakte Ashley duidelijk dat Megan niet het meisje is waar zijn broer gewoonlijk voor valt. Zou er dan toch nog hoop zijn voor Kevin en Megan?

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je hotel!

VIJF

Broers op Temptation Island

Het scheelde maar een haar of we hadden kunnen genieten van een dubbele portie Joshua op Temptation Island want ook Ashley had zich ingeschreven als verleider. “Als ik samen met mijn broer had kunnen deelnemen dan had het zot geweest. Echt Temptation 2.0. Als wij samen uitgaan is dat ook altijd zo. Wij weten hoe het moet.”

Ashley wil het graag maken als zanger. Dus komt het wel handig uit dat zijn broer nu het mooie weer maakt in Temptation Island en hij op die manier kan meegenieten van de faam. Hij heeft al een cover op YouTube en binnenkort zullen er meer video’s volgen.

En laten we afsluiten met een beetje goed nieuws: Ashley is wél nog steeds single.

Bekijk hier het volledige interview met Ashley:

Ontdek hier of Joshua jouw Temptation is!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308