Verleidster: “Ik had seks met Joshua op de laatste avond van ‘Temptation Island’!”

Verleidster: “Ik had seks met Joshua op de laatste avond van ‘Temptation Island’!”

De deelnemers van ‘Temptation Island’ lijken dit seizoen maar weinig grenzen te kennen. Iedere aflevering zien we wel iemand anders het bed in duiken met iemand die niet zijn of haar partner is. Maar op het feestje na de opnames ging het er blijkbaar nog wilder aan toe. Joshua liet al eens ontvallen dat hij daar seks had gehad met een verleidster … en Chloë bekende nu verrassend in ‘Goedele on Top’ dat dat met haar was.

Joshua ging op Temptation Island op VIJF heel snel van hero to zero. Hij redde Megan uit haar vergiftigde relatie met Kevin en dook er al na twee dagen mee in bed. Megan vond de steun die ze nodig had, maar Joshua zag hen eerder als friends with benefits.

Seks met verleidster op laatste avond van Temptation Island

Maar daar bleef het niet bij voor Joshua op Temptation Island. Enkele weken geleden verklapte Joshua dat hij seks heeft gehad met een verleidster. Dat gebeurde na de opnames op de laatste avond op hotel op een feestje met alle vrijgezellen samen. Sindsdien is het speculeren begonnen. Al snel liet hij weten dat het niet Laetitia was en op Studio Brussel sloot hij ook enkele andere verleidsters uit. Zwanetta werd iets later door enkele uitspraken van Joshua de hoofdverdachte.

Maar nu weten we eindelijk wie de ‘gelukkige’ was. Verleidster Chloë was vanavond te gast bij Goedele Liekens in Goedele On Top. Ze vertelde daar meer over haar ‘relatie’ met Kevin. Maar het meest opmerkelijke kwam pas later aan bod. Zij is namelijk de mysterieuze verleidster waarmee Joshua op de laatste avond van Temptation Island de lakens deelde.

Verliefd op Kevin, maar seks met Joshua

Chloë had dus op de laatste avond in Thailand, na de opnames, seks met Joshua. Dat is best opmerkelijk want de verleidster sprak al tijdens het programma over verliefdheid tegen Kevin.

Maar Chloë was na enkele dagen met Kevin duidelijk toe aan iets anders. En zo belandde ze in bed met Joshua. Die, zo weten we nu, beschikt over een enorme floshua. Een serieuze upgrade dus in vergelijking met het “garnaaltje” van Kevin.

Meer dan één keer

En het bleef niet bij een avontuurtje. Want Chloë biecht ook op aan Goedele dat ze na Temptation Island nog een tijdje een relatie had met Joshua. De twee waren tot december samen. Maar nu lijkt alles erop dat Chloë een relatie heeft met Kevin, die ze op de laatste avond dus opzij schoof voor Joshua.

Bekijk hier de bekentenis van Chloë:

VIJF

Gesponsorde artikelen