Verpakkingen en rekeningen Travis Scott-menu van McDonald’s op eBay te koop voor woekerprijzen

Travis Scott
Isopix

Travis Scott heeft misschien wel de bijzonderste samenwerking van het jaar op z’n naam staan. Hij werkte namelijk samen met McDonald’s. De fastfoodketen heeft nu een Travis Scott-menu en dat is razend populair, maar niet enkel omdat het lekker is.

Sinds kort kan je in de Verenigde Staten het Travis Scott-menu kopen bij McDonald’s. Dat menu bestaat uit de vaste bestelling van de rapper bij de fastfoodketen. Voor het menu, dat bestaat uit frietjes, een burger en een Sprite, betaal je 6 dollar (zo’n 5 euro) maar de verpakkingen, posters en rekeningen van de bestelling worden voor heel wat hogere prijzen verkocht op eBay.

3.000 dollar voor menu van 6 dollar

Travis Scott McDonald's eBay
eBay

Het Travis Scott-menu is duidelijk gegeerd bij fans van de rapper. Op eBay verkopen mensen hun rekeningen, lege verpakkingen of zelfs volledige menu’s (inclusief eten). En daar hebben de echte fans heel wat geld voor over.

Travis Scott McDonald's eBay
eBay

De prijzen gaan van enkele honderden dollars voor een rekeningetje, tot duizenden dollars voor het volledige menu. Ook de posters van het Travis Scott-menu zijn gegeerd. Zo worden ze zelfs gestolen aan de McDonald’s-filialen om vervolgens geveild te worden op eBay. Maar die posters kunnen je dus meer dan 10.000 dollar (8.440 euro) opleveren.

Travis Scott-menu

Het felbegeerde Travis Scott-menu is enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Voor 6 dollar (iets meer dan 5 euro) krijg je een quarter pounder burger met kaas, spek en sla, medium frietjes met BBQ-saus en een Sprite. Dat is blijkbaar de vaste bestelling van de rapper.

Het gaat om een limited edition, terwijl je de bestelling dus ook gewoon kan nemen zonder dat het “het Travis Scott-menu” heet. Het is niet de eerste keer dat McDonald’s samenwerkt met een celebrity. In de jaren 90 was er namelijk al eens een samenwerking met basketbalspeler Michael Jordan.

View this post on Instagram

Live from Utopia @cactusjack for mc ds Ad

A post shared by flame (@travisscott) on

Gesponsorde artikelen