Left Right
scrollTop top

Verraden deze foto’s vanop de set wat het geschenk van Euron Greyjoy voor Cersei zal zijn?


Verraden deze foto’s vanop de set wat het geschenk van Euron Greyjoy voor Cersei zal zijn?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen was, op de openingsscène na, dan wel niet echt wereldschokkend, het schetste wel perfect het startpunt voor een hoop verhaallijnen. Een van de meest intrigerende is wel de relatie tussen Cersei en Euron Greyjoy. Die laatste beloofde de koningin een geschenk mee te brengen om haar te paaien. Verraden onderstaande foto’s vanop de set wat dat geschenk juist zal zijn? Oppassen: (mogelijke) SPOILERS!

De Lannisters houden nog maar weinig vrienden over aan de start van het zevende seizoen. Het was dan ook onverwacht dat Cersei die ene partij die de leeuwen dan toch de hand reikte, afwees. Euron Greyjoy kon beschikken. Al blijft hij wel vastberaden. De weg naar een vrouwenhart, zo zei hij, win je met cadeau’s. Maar wat dat cadeau voor Cersei zal zijn, daar hebben we nog het raden naar.

Althans, misschien verraden onderstaande foto’s vanop de set wel wat dat geschenk zal zijn (wie z’n komende afleveringen Game of Thrones niet mogelijk gespoild wil zien, kan het hier dus best voor bekeken houden).

We zien Euron Greyjoy te paard

En hij heeft een gevangene bij, die verdacht veel op zijn nichtje Yara Greyjoy lijkt

Maar op dezelfde set stonden ook Ellaria Sand (links) en haar dochter Tyene

Is Yara het geschenk voor Cersei? Of zijn het toch Ellaria en Tyene? Betekent dat dat Ellaria en haar dochter het loodje gaan leggen? Of bewijzen deze foto’s net dat de twee blijven leven en de andere (dat zijn er nog zeven, al kregen we er in de show tot nu toe nog maar twee andere te zien) zijn komen te gaan? De foto’s roepen dus duidelijk meer vragen op dan dat ze beantwoorden.

Fake scènes

Daar moet dan nog bij vermeld worden dat er valse scènes zouden zijn opgenomen om paparazzi te misleiden, dat loste Kit Harington een aantal dagen geleden op de zetel bij Jimmy Kimmel. “We werden dit seizoen gevolgd door een hele hoop paparazzi, zeker in Spanje. Maar daar hebben we een paar fake scènes opgenomen”, zo zei Harington. “We hebben een aantal mensen samen op set gezet daar waar we weten dat de paparazzi ons volgde.” En laten bovenstaande foto’s nu ook net vanop de set in Spanje zijn …

De kans is dus groot dat ofwel de scène met Yara, ofwel die met Ellaria en Tyene geen echte scène is. Wij gokken er dan toch op dat Yara er enkel was om ons om de tuin te leiden en dat de scène met Ellaria en Tyene de enige echte is. Tyene en vooral haar moeder Ellaria zijn van veel grotere waarde voor Cersei. Ellaria vermoordde zo haar enige dochter Myrcella. Cersei zal dan ook op wraak berusten. Ellaria, en een van haar Sand Snakes, zou dan ook het perfecte cadeau zijn van Euron voor Cersei.

En deze foto van Kit Harington (Jon Snow) met een zonnebril wouden we jullie ook niet onthouden


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737