Left Right
scrollTop top

Verrassend nieuws over Orange is the New Black 3: dit hoofdpersonage doet niet meer mee


Verrassend nieuws over Orange is the New Black 3: dit hoofdpersonage doet niet meer mee

Terwijl het derde en laatste seizoen van House Of Cards dit weekend op Netflix verschijnt, moeten we nog even wachten op het vervolg van Orange is the New Black. Maar één belangrijk nieuwtje is wel al gelekt: Jason Biggs, de acteur die Larry Bloom speelt, zal niet te zien zijn in het volgende seizoen.

Komt het ooit nog goed tussen Piper en Larry? Het zal al zeker niet voor het derde seizoen van Orange is the New Black zijn. Acteur Jason Biggs onthulde aan New York Daily News dat hij niet meespeelt. “Larry zal dit seizoen niet te zien zijn, maar de mogelijkheid blijft bestaan dat hij nog terugkeert”, bevestigt Biggs aan de redactie van BuzzFeed.

We kennen Larry als de journalist die verloofd was met Piper op het ogenblik dat zij een gevangenisstraf moet gaan uitzitten voor een misdaad uit haar verleden. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om minder fraaie praktijken in de Litchfield-gevangenis aan de kaak te stellen. Uiteindelijk viel zijn relatie beetje bij beetje uit elkaar. En toen hij een affaire begon met de beste vriendin van Piper leek het definitief voorbij voor het koppel.

Orange is the New Black 3 zou vanaf juni op Netflix moeten verschijnen. Of de fans van de serie nu in zak en as zullen zitten, valt zwaar te betwijfelen. Larry was helemaal geen populair personage. Dus Piper, eigenlijk is dit gewoon goed nieuws!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588