Verrassing! Beyoncé zingt over liftincident in onverwachte remix

Verrassing! Beyoncé zingt over liftincident in onverwachte remix

Beyoncé heeft ein-de-lijk écht gereageerd op het liftincident tussen manlief Jay-Z en zus Solange. Niet meer met een saai statement of een reeks zeemzoete foto’s op Instagram, maar wel in een nieuwe versie van haar single Flawless. Die remix – samen met Nicki Minaj – kwam gisteren als een verrassing, maar het was het zinnetje over de lift die ons écht verraste.

“Of course sometimes sh*t go down when it’s a billion dollars on the elevator”, rapt Beyoncé in het begin van het liedje. En omdat je het zeker niet zou missen, herhaalt ze de zin nog een keer, gevolgd door een geweldig lachje en het gerinkel van geld.

Een zin later klinkt het ook nog zo: “My sister taught me how to speak my mind. My man make me feel so God damn fine.” Haar manier om te zeggen dat ze zowel Solange als Jay-Z blijft steunen.

Na een lange stilte – afgezien van een publiek statement – is dit de eerste duidelijke verwijzing naar het incident van mei, toen Solange Jay-Z aanviel in een hotellift. Daarna bleef Beyoncé haar steun voor beide partijen uiten via Instagram, door liefdevolle foto’s met allebei te posten. Tot nu dus.

En ja: uiteraard konden de grapjes op Twitter niet uitblijven (zie hiernaast).

Je kan de remix hieronder beluisteren:

(Bronnen: Mashable, NME, The Independent)

Gesponsorde artikelen