Verrassing! ‘Blind Getrouwd’-koppel Stijn en Nuria zijn mama en papa!

Verrassing! ‘Blind Getrouwd’-koppel Stijn en Nuria zijn mama en papa!

Een Kardashiantje doen, noemen ze dat: Stijn en Nuria, het koppel dat samen uit de eerste ‘Blind Getrouwd’ kwam, zijn mama en papa geworden van hun eerste kindje. De zwangerschap bleef maandenlang een geheim, maar sinds vijf maart is het gezin met z’n drietjes!

VTM mocht, als een soort trotse papa, het nieuws brengen: Nuria is op vijf maart bevallen van een kindje! Het is een zoontje, hij heet Victor en het paar kan natuurlijk niet gelukkiger zijn.

Blind getrouwd

Net op het moment dat de koppels in de huidige Blind Getrouwd serieuzere dingen moeten gaan beslissen, komt bij Stijn en Nuria dus de ultieme bekroning van hun geluk. Het koppel, dat trouwde op 20 november 2015, leek eerst wat afstandelijk. Nuria leek niet helemaal zeker van Stijn, maar na wat counseling en activiteiten samen, bloeide het koppel open.

Na het programma vroegen ze dan ook de scheiding niet aan, maar gingen ze samen verder. Al snel vielen de woorden ‘kindjes’ maar uiteraard wilden de twee nog even van elkaar genieten. Na een trouwfeest in de schijnwerpers kozen ze dan ook voor een zwangerschap uit the spotlight. En kan je het hen kwalijk nemen?

TGV van liefde

En nu dus dit: al tijdens de geruchten over een Blind Getrouwd-baby, bleek Nuria al stiekem zwanger! Victor Van Poucke heet de boreling, en het gaat prima met hem, net als met z’n mama. “Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden. Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan”, liet Nuria weten.

Ook Stijn weet met z’n geluk geen blijf: “Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect… We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man!”

Hier is alvast een eerste foto van de kleine Victor

Proficiat Nuria en Stijn!

Giphy

Gesponsorde artikelen