Verrassing! Dit personage keert totaal onverwacht terug in ‘Familie’

Verrassing! Dit personage keert totaal onverwacht terug in ‘Familie’

Kijkers van ‘Familie’ krijgen volgend seizoen een verrassing van formaat voorgeschoteld. De moeder van alle soapmoeders keert tijdelijk terug. Marie-Rose De Putter, gespeeld door Martine Jonckheere, krijgt een nieuwe verhaallijn.

Drie jaar geleden verliet Marie-Rose het land om in Frankrijk te gaan wonen. Einde verhaal, leek het, al stond de deur natuurlijk wel op een kier. En volgende seizoen vliegt die deur weer open, want Martine Jonckheere wordt binnenkort op de set van Familie verwacht. Ook voor de actrice was het een verrassing dat ze opnieuw een rol krijgt in de soap waar ze van in het begin bij was.

Tijdelijk?

“Het telefoontje van de makers kwam als een verrassing van formaat”, zegt Martine. “Natuurlijk ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het voorstel moest even bezinken, maar ik was wel meteen geënthousiasmeerd. De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit. De terugkeer van Marie-Rose is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk veel gebeuren. Het vertrouwen is er alleszins, het gevoel zit goed en ik kijk er alvast naar uit.”

Wat er precies staat te gebeuren met Marie-Rose weten we niet, maar door een ingrijpende gebeurtenis in de familie zal ze terugkeren. We zullen haar wel pas in de loop van volgend seizoen opnieuw in de serie zien.

VTM

Gesponsorde artikelen