Verrassing: Temptation-Fabrizio is … de baas van Pommeline!

Verrassing: Temptation-Fabrizio is … de baas van Pommeline!

Fabrizio, ’t is een naam om te onthouden: hij is één van de nieuwe verleiders van Temptation Island en duidelijk een man om rekening mee te houden. Fabrizio heeft namelijk z’n eigen zaak: hij weet dus van aanpakken. Hij is daarmee ook de baas van die andere opmerkelijke Temptation-verleidster: Pommeline!

’t Is toch een klein wereldje, dat van de Temptation-Island-verleiders. In de nieuwe lichting zit ook Fabrizio, een tatoeëerder uit Beringen. Hij is niemand minder dan de baas van Temptation-verleidster Pommeline, die daarmee nét iets dichter bij Merijn terechtkomt. Hoe komt dat nu?

Romanticus

Fabrizio legt aan Dag Allemaal uit dat de makers van Temptation Island hem enkele jaren geleden al contacteerden, toen hij nog in een relatie zat, om als koppel de ultieme relatietest te doorstaan. Die relatie liep duidelijk op de klippen, daar had hij Temptation Island niet voor nodig. Maar écht verliefd is hij de laatste drie jaar dan ook niet meer geweest.

Toch noemt hij zichzelf een romanticus. “Mijn vader geeft na zesendertig jaar nog steeds bloemen aan mijn moeder. Da’s mijn voorbeeld, ik ben ook zo’n romanticus.” Maar na de breuk is het moeilijk geworden om nog vertrouwen te hebben. “Ik heb gemerkt dat, als je je als man kwetsbaar opstelt, je ook gekwetst wordt.”

Pommeline

Maar nu werkt de ruwe bolster met de blanke pit dus samen met de meest besproken verleidster uit het vorige seizoen. Het zijn de tattoos die Pommeline en Fabrizio verbinden, niet Temptation Island, zegt hij daar zelf over. Nadat Fabrizio als promostunt Jill tattoeerde en ook Haroon en Regilio, stond zijn agenda maanden vol. Dus contacteerde hij ook Pommeline en Merijn. Ze raakten aan de praat en omdat Fabrizio wel wat hulp kon gebruiken, besloot hij haar een voorstel te doen.

En dus verhuisde Pommeline naar Geel. Meteen ook iets dichter bij Merijn, maar veel scheelt het niet. Kon hij dan ook niet meteen meeverhuizen? Nee, zo blijkt. Merijn woont nog in Nederland, en dat is goed zo. “Ik ben er nog niet klaar voor om te gaan samenwonen. Liever langzaam opbouwen.”

Hoer en domme geit

Maar Pommeline weet natuurlijk als geen ander wat Fabrizio de komende weken te wachten staat. “Dit is de moeilijkste periode. Ik ben uitgescholden voor hoer, zou een domme geit zijn. Dat doen pijn, maar daar staan die internethelden niet bij stil.” Volgens Fabrizio, die liefst nog even zwijgt over zijn rol in Temptation, zal “het grote publiek z’n mening over hem nog bijstellen.” Of hij dus de persoon is die van bil gaat in het nieuwe seizoen, is zeker niet duidelijk.

‘Spannend’ wordt het alleszins, dat belooft de teaser voor dit seizoen toch!

We bedoelen maar. Het wordt écht heet.

VIJF

Gesponsorde artikelen