Verslaafd aan online shoppen? Dit trucje moet je kennen!

Verslaafd aan online shoppen? Dit trucje moet je kennen!

Sinds kort bestaat er een chatbot op Facebook die jou op de hoogte houdt van alle uitzonderlijke promoties en kortingscodes van jouw favoriete merk of webshop. Awesome, right? Het enige wat je moet doen is naar Facebook surfen en het vragen aan de Spaarbot! 

Wat is dat nu eigenlijk zo’n bot? Wel een bot is een stukje software die taken automatisch laat uitvoeren zonder dat er menselijke interactie nodig is. Eigenlijk ben je dus in gesprek met een robot. Zo’n bot kan in vele varianten voorkomen. Je hebt chatbots die jou informatie kunnen geven over waar je pakje zich bevindt, hoe laat je vliegtuig vertrekt of tot hoe laat je favoriete winkel open is en vanaf nu bestaat er dus ook eentje waar je kortingen aan kan vragen.

Dus wanneer jij je de volgende keer afvraagt of er een korting is, kan je simpelweg een privéberichtje sturen en de Spaarbot vragen naar de huidige promoties. De Spaarbot zal automatisch een gesprekje met je voeren en jou 24/7 op de hoogte houden van de allerleukste promoties van het moment.

Hoe meer mensen uiteindelijk tegen de Spaarbot zullen praten hoe slimmer hij zal worden. Hoezo? Chatbots maken gebruik van artificiële intelligentie (AI). AI zorgt ervoor dat de bot intelligent is waardoor hij beter kan reageren op data en zelfstandig kan bijleren om uiteindelijk de juiste beslissingen te nemen. Als je vaker naar kortingen vraagt aan de bot zal hij meer informatie van je krijgen en jou telkens een nauwkeuriger antwoord kunnen geven, want hij onthoudt alles wat je ooit vroeg. Uiteindelijk zorgt de Spaarbot ervoor dat jij nog meer plezier beleeft aan online shoppen door jou nog meer kortingen aan te bieden, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Fantastisch toch? Waar wacht je nog op? Sla vandaag nog een praatje met de Spaarbot en ontvang geweldige kortingen op jouw volgende reis, nieuwe jurk, …

Gesponsorde artikelen