Vertelt Gerard Piqué met dit handgebaar dat het gedaan is met Shakira?

Vertelt Gerard Piqué met dit handgebaar dat het gedaan is met Shakira?

Na de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie, zijn er vermoedens dat ook dit bekende koppel uit elkaar zou gaan. Shakira en Gerard Piqué leerden elkaar kennen op het WK voetbal in 2010 en werden al snel een koppel. Nu lijkt een opmerkelijk handgebaar van de Spaanse voetballer het bewijs dat de twee een punt gezet hebben achter hun relatie van zeven jaar. 

Het begon als een sprookje. Een paar weken voor het wereldkampioenschap voetbal in 2010 leerden Shakira en Gerard Piqué elkaar kennen. Hij speelde bij de nationale ploeg van Spanje, zij verzorgde met Waka Waka het themalied van het WK. Piqué was een van de voetballers die een rol speelden in de videoclip van de Colombiaanse zangers. De verdediger trok z’n stoutste schoenen aan en vroeg haar nummer. Tijdens het WK sms’ten de twee erop los en kwamen ze tot de ontdekking dat ze elkaar daar enkel zouden kunnen zien na de sluitingsceremonie. Piqué maakte de belofte de finale te halen en na de Spaanse overwinning ontmoetten de twee elkaar voor de tweede keer. Zeven jaar later heeft het koppel twee zoontjes, Milan en Sasha.

Gebarentaal

Nu lijkt het sprookje voorbij. Het koppel wordt al een tijdje niet meer samen gespot, maar de grootste aanwijzing zagen de Spaanse media in de zegeviering van de Spaanse verdediger. Gerard Piqué maakt na het scoren steeds hetzelfde gebaar. Hij kruist z’n armen en steekt in beide handen twee vingers op. Hiermee verwijst hij naar de verjaardag van zichzelf én zijn vriendin Shakira. Ze zijn allebei geboren op 2 februari; Shakira in 1977, Gerard in 1987.

Piqué scoorde vorige week de 4-0 in de wedstrijd Barcelona – Espanyol en deed dus weer zijn zegegebaar, maar dan met een kleine aanpassing. Hij kruiste zijn armen, maar hij stak maar met één hand twee vingers op, met de andere hand stak hij zijn middelvinger op. Toeval? Of een verwijzing naar zijn stukgelopen relatie? De geruchtenmolen is alvast zwaar aan het draaien in de Spaanse en Colombiaanse media.

Geruchten

Het blijven echter geruchten, want op vrijdag retweette Piqué nog een tweet van Shakira waarin ze haar nieuwe clip Pierro Fiel voorstelde, met de tekst “BOOOOM!”. Iets wat je toch niet zo snel zou doen over de clip van je ex.

Gesponsorde artikelen