Verveel jij je nu al? Ga skiën, indoor skydiven en paintballen in 1 dag!

Verveel jij je nu al? Ga skiën, indoor skydiven en paintballen in 1 dag!

Aah, de zomervakantie. Rust, ontspanning, zon en … verveling? Na een paar weken is het soms moeilijk om nog uit die hangmat te komen en eens iets avontuurlijks te gaan doen. Maar wat dacht je van skiën, indoor skydiven en paintballen, allemaal in 1 dag? Jup, dat kan!

Bij Ice Mountain Adventure Park in Komen, bij Kortrijk, ligt het antwoord. Je kan er skiën en snowboarden, maar ook paintballen of indoor skydiven. En als je er dan nog niet genoeg van hebt, zijn er ook nog een klimpark en lasergames. Een dagje dolle pret voor het hele gezin dus, zowel indoor als outdoor, want ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod.

In maart gaven wij samen met Ice Mountain Adventure Park 5 duopassen weg aan echte avontuurlijke zielen. Zij mogen deze zomer gaan genieten van een dag vol fun en adrenaline.

Één van onze winnaars is alvast geweest en heeft er erg van genoten. Anneleen Defruyt ging samen met haar papa naar Ice Mountain Adventure Park voor zijn vaderdag. “Hoewel hij als militair al vaker uit vliegtuigen sprong, vond hij het indoor skydiven toch best spannend”, vertelt ze. “Wind die aan 200 km/h langs je raast, is ook niet niks natuurlijk. Een heel bijzondere ervaring die we niet snel zullen vergeten! En zoals je kan zien op de foto in bijlage, hebben we ook heel erg genoten van de skipiste, een welgekomen afkoeling bij dit warme weer.”

Als je nu ook zin gekregen hebt in een avontuurlijke uitstap of wat verkoeling op de skipiste, haast je dan snel naar de ticketsite van Ice Mountain Adventure Park. Een zomerdagpas staat garantie voor heel wat vakantieplezier met vrienden of familie!

Gesponsorde artikelen