Vervolg ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ bevestigd door regisseur

Vervolg  ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ bevestigd door regisseur

‘To All The Boys I’ve Loved Before’ krijgt een vervolg en dat komt er sneller aan dan je zou denken. De regisseur van de film, Susan Johnson, reageerde op nieuws over deze nieuwe film met “de kat is uit de zak”, en als er iemand is die zou moeten weten dat de nieuwe film gemaakt wordt, dan is het zij het wel.

De romantische Netflix-komedie To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg en lang zullen we daar waarschijnlijk niet op moeten wachten. De makers van de film zouden al mee bezig zijn, dus zou de film volgend jaar al kunnen verschijnen op Netflix (de 50 beste series op Netflix, vind je hier). En wij zijn al helemaal klaar voor een tweede portie Peter Kavinsky in ons leven!

To All The Boys I’ve Loved Before

Zeggen dat de film To All The Boys I’ve Loved Before een enorm succes was, is eigenlijk een understatement. Want hoewel Netflix geen kijkcijfers vrijgeeft, mogen we er eigenlijk wel van uitgaan dat de film miljoenen keren bekeken werd. To All The Boys I’ve Loved Before was wekenlang hét gespreksonderwerp en iedereen was vol lof over het verhaal en de acteerprestaties van de hoofdrolspelers. Dat in tegenstelling tot Sierra Burgess Is A Loser, de film die een week later uitkwam en op heel wat meer kritiek kon rekenen.

Vooral voor acteur Noah Centineo, die in de film de rol van de dreamy hunk Peter Kavinsky speelt, legde de film geen windeieren. De 22-jarige acteur werd gebombardeerd tot dé nieuwe droomman en werkt momenteel aan drie films, waaronder de nieuwe Charlie’s Angels reboot.

Sequel

De vraag om een sequel liet dan ook niet lang op zich wachten. Meteen wilden fans van de film een vervolg. En dat vervolg is eigenlijk niet zo vreemd. To All The Boys I’ve Loved Before is namelijk gebaseerd op de gelijknamige roman van Jenny Han. En dat boek is het eerste deel van een trilogie. De kans op nog twee extra films was dus groot en gezien het succes van het eerste deel, konden we er eigenlijk al zeker van zijn dat er een vervolg zou komen.

Een andere aanwijzing naar een tweede film was het einde van de eerste. Toen dook plots John Ambrose “from Model UN” weer op. Ook hij had een van de brieven van Lara Jean ontvangen en waagt dus zijn kans. Dit had een simpele mop op het einde kunnen zijn, ware het niet dat net die John Ambrose een belangrijke rol speelt in de tweede film. De fundamenten voor een tweede film waren dus gelegd, maar een bevestiging was er nog niet.
Netflix

“De aap is uit de mouw!”

Vandaag kwam die bevestiging er dan toch. Eerst was er een artikel van The Hollywood Reporter. Daarin stond te lezen dat er een samenwerking komt tussen Paramount en Netflix en dat het eerste project van die samenwerking, jawel, de sequel van To All The Boys I’ve Loved Before is. Een echte bevestiging staat er echter niet in dat artikel, enkel dat de film “besproken wordt”.

De bevestiging volgde iets later, uit wel heel betrouwbare bron. Susan Johnson, de regisseur van To All The Boys I’ve Loved Before, postte een foto op Instagram met daarbij de duidelijke boodschap: “Wel, the cat is out of the bag (wat zoveel betekent als ‘de aap is uit de mouw’, red.)! Bedankt voor de steun, iedereen!!! Dit is allemaal door jullie!”.

Ondertussen heeft Susan Johnson deze Instagrampost verwijderd en staat er een andere post in de plaats. Daarin ontkent ze dat ze de sequel bevestigd heeft, maar erg geloofwaardig is het niet. “Hoi iedereen. Ik deelde wat ik vanmorgen online, samen met jullie, voor het eerst las. Sommige media interpreteerden dit als ‘regisseur bevestigt sequel’. Ik heb dat niet gedaan, maar ik ben blij dat dit zo snel en ver verspreidde. En, net zoals ik vanmorgen zei, ‘het is allemaal door jullie! Bedankt voor de steun! Jullie zijn de beste fans ooit. Jullie zullen het weten wanneer ik het weet. Beloofd.” Maar wij geloven toch nog steeds dat ze de sequel bevestigde met de woorden “de aap is uit de mouw”.

Wie niet kan wachten tot de tweede film uitkomt, kan hier het boek van het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before vinden.

Gesponsorde artikelen