Vervolg van The Walking Dead belooft weer superspannend te worden: kunnen ze Negan verslaan?

Vervolg van The Walking Dead belooft weer superspannend te worden: kunnen ze Negan verslaan?

AMC Networks heeft een hele resem aan teasers voor het vervolg van seizoen zeven van The Walking Dead op ons losgelaten. En het lijkt erop dat alle groepen samenkomen. Voor wie nog niet mee is tot en met seizoen zeven, opgepast voor de spoilers!

We zijn nog niet goed bijgekomen van het eerste deel van seizoen zeven, maar het lijkt erop dat we ons mogen klaarmaken voor een nog spannender deel twee. Uit de foto’s die Fox recent op Twitter heeft gezet kunnen we al enkele dingen afleiden die staan te gebeuren. Zo tonen de foto’s ons dat Rick duidelijk enkele nieuwe gezichten gaat ontmoeten, waaronder Ezekiel, leider van The Kingdom (wat ook blijkt uit de nieuwste trailer).

Eén van de meest verrassende foto’s, is die waar Rick duidelijk iemand ontmoet die we nog nooit eerder hebben gezien in de vorige seizoenen. Voegt deze vrouwelijke gedaante zich toe aan zijn groep of hoort zij bij de groep vrouwen aan de Oceanside?En zoals we al konden zien in de al reeds geposte trailer, is er zeker een confrontatie met Negan in het vooruitzicht. De groep van Rick gaat zijn borst mogen nat maken. Hun enige doel, Negan verslaan, is niet gemakkelijk te bereiken. Ze zullen moeten samenwerken met Ezekiel, leider van The Kingdom en Gregory, leider van The Hilltop, maar zij willen geen bloedvergieten en zijn niet zo snel over te halen. Hoe gaat hij dit aanpakken?

Rechtstreeks meekijken met VS

Leuk voor Belgische fans is dat we opnieuw niet hoeven te wachten om de serie hier te zien. De zender FOX gaat The Walking Dead parallel met de Amerikaanse uitzendingen tonen. Vanaf maandag 13 februari om 22u30 kan je dus op FOX TV afstemmen om het vervolg van ’s werelds grootste zombieverhaal te zien.

Gesponsorde artikelen