Verwacht Lady Gaga binnenkort haar eerste kindje euh… little monster?

Verwacht Lady Gaga binnenkort haar eerste kindje euh… little monster?

Lady Gaga is in New York gespot in een héél strakke jurk waarin een duidelijk buikje te zien is. Ook wreef ze meermaals over haar buik terwijl ze gefotografeerd werd. Om de paparazzi op een verkeerd spoor te zetten of zou de mother van alle little monsters binnenkort haar eigen monstertje verwachten?

Lady Gaga en haar lief, Chicago Fire-acteur Taylor Kinney, zouden zich  enkele dagen geleden in het geheim verloofd hebben. Sommigen beweren zelfs dat ze al getrouwd zijn. De twee zijn intussen al drie jaar samen, dus een baby zou geen verrassing zijn.

Terwijl Lady Gaga haar hotel in New York verliet in een schitterende maar erg aansluitende jurk, was er alvast duidelijk een buikje te zien dat zou kunnen wijzen op een beginnende zwangerschap. Ook raakte ze haar buik steeds aan, wat de geruchten alleen maar aanwakkerde. Maar bon, het is en blijft Lady Gaga natuurlijk, en met haar weet je nooit.

De afgelopen dagen werd ze ook steeds gefotografeerd terwijl ze haar buik achter haar handtas verstopte.

Lady Gaga heeft de geruchten nog niet bevestigd, en het zou evengoed kunnen dat ze gewoon wat bijgekomen is. Maar serieus: hoe prachtig zou een baby van deze twee knappers wel niet zijn?

Bron: OK!

Gesponsorde artikelen