Victoria Beckham slaat droom over Spice Girls-reünie aan diggelen

Victoria Beckham slaat droom over Spice Girls-reünie aan diggelen

De Spice Girls gaan dan toch niet op reünietour. Dat heeft Victoria Beckham gezegd in een interview met Vogue. Die geruchten staken een week geleden de kop op omdat de vijf ex-leden voor het eerst sinds lang samen hadden afgesproken.

Victoria Beckham is de laatste jaren al altijd de Spice Girl geweest die het minst zin had in een reünie van de populaire meidengroep uit de jaren 90. ‘Posh Spice’ is dan ook een andere weg ingeslagen na de grote muzikale successen samen.

Ze is de enige Spice Girl die solo geen nummer-één-hit in de UK heeft weten te scoren, maar is op andere vlakken wel heel succesvol. Naast haar glamourhuwelijk met David Beckham en haar vier kinderen, bouwde ze een groot modelabel uit.

Geruchten na foto samen

De nood om opnieuw te gaan zingen, iets wat ze nooit heel graag heeft gedaan, was er dan ook niet. Maar een week geleden zorgde een foto van de vijf Spice Girls samen voor nieuwe geruchten. Victoria Beckham zou volgens geruchten geldproblemen hebben en daardoor van gedacht veranderd zijn.

In Vogue is ze vandaag echter heel duidelijk: “Ik ga niet op tour. De meiden gaan niet op tour”, ontkent ze de reünie tijdens de voorstelling van haar modecollectie.

Geen reünietour, geen nieuwe film

“Het was leuk om iedereen terug te zien. Ik hoor hen nog vaak apart, maar eindelijk nog eens met iedereen samen zijn, was enorm leuk”, zegt ze over de beruchte foto.

Maar een reünietour komt er dus niet en op een nieuwe film moeten we ook niet rekenen. “Wil je dat echt? Wil je mij echt weer in dat klein spannende legerkleedje zien?”, zegt ze al lachend.

Laatste keer samen in 2012

Over eventuele andere plannen met hun vijven samen blijft Victoria Beckham meer op de vlakte. Volgens Britse kranten is er gesproken over een eventuele talentenshow waarin de Spice Girls op zoek gaan naar vijf opvolgers.

‘Posh Spice’ verlegde de focus bij meer vragen daarover echter heel snel naar haar modelijn. “Dit is wat ik doe”, besloot Victoria Beckham duidelijk. De laatste keer dat de Spice Girls samen zongen was in 2012, bij de closing ceremony van de Olympische Spelen in Londen.

Deze foto bracht de geruchten over een Spice Girls-reünie op gang

Gesponsorde artikelen