Victoria’s Secret geeft sneak peek op nieuwe show met de Fantasy Bra … van maar liefst 1,7 miljoen euro

Victoria’s Secret geeft sneak peek op nieuwe show met de Fantasy Bra … van maar liefst 1,7 miljoen euro

Binnenkort is het weer zover, dan komen de allermooiste modellen ter wereld samen tijdens de modeshow van Victoria’s Secret. Traditiegetrouw wordt er dan ook een unieke pièce de résistance geshowd, de zogenaamde ‘Fantasy Bra’. Dit jaar valt die eer te beurt aan de Braziliaanse schone Lais Ribeiro.

Een paar dagen geleden lichtte het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret al een tipje van de sluier met een foto van de Fantasy Bra van dit jaar. En dat die adembenemend mooi is, is niet overdreven.

De beha ‘Champagne Nights Fantasy Bra‘ is gemaakt van 18-karaats goud en bevat diamanten, gele saffieren en blauwe topaas. Er werd ruim 350 uur aan gewerkt, en er werden bijna 6.000 edelstenen gebruikt. Het prijskaartje van deze exclusieve lingerie? Twee miljoen dollar, of omgerekend zo’n 1,7 miljoen euro. Niet mis!

Instagram Victoria’s Secret

Modeshow op 28 november

De Braziliaanse Lais Ribeiro is al sinds 2010 één van de Angels van Victoria’s Secret, maar krijgt nu voor het eerst ook de eer om de Fantasy Bra te dragen op de catwalk. Daarmee komt ze in het mooie lijstje met namen als Claudia Schiffer, Adriana Lima en Gisele Bündchen te staan. Er zijn slechtere lijstjes om in te belanden, denken wij dan.

De modeshow van Victoria’s Secret staat gepland op 28 november in Sjanghai. Lais Ribeiro zal er vergezeld worden door onder andere Adriana Lima, die er haar laatste show voor Victoria’s Secret zal lopen, Alessandra Ambrosio en Candice Swaenepoel. De show wordt ongetwijfeld weer de moeite waard!

Bekijk de voorstelling van de Fantasy Bra

… en ontdek hoe het er achter de schermen aan toegaat

Gesponsorde artikelen