Videoclip ‘Thank u, next’ van Ariana Grande zal barsten van nostalgie

Videoclip ‘Thank u, next’ van Ariana Grande zal barsten van nostalgie

Ariana Grande lanceerde enkele weken geleden haar nieuwe nummer ‘Thank u, next’, een ode aan haar exen. Hoewel het nummer al snel een wereldhit werd, moeten we ons nog steeds tevreden stellen met een lyric video. Maar daar zal snel verandering in komen, want Ariana teast nu al enkele dagen met foto’s van de clip en die zijn veelbelovend.

Thank u, next, de laatste monsterhit van Ariana Grande krijgt eindelijk een videoclip. Voor die clip heeft Ariana Grande haar inspiratie gehaald bij verschillende iconische films uit de nillies. Uit de verschillende foto’s die Ariana al postte op haar sociale mediakanalen, kunnen we al afleiden dat het gaat om de films Mean Girls, 13 Going On 30, Legally Blonde en Bring It On.

Mean Girls

Op Twitter deelde de zangeres gisteren een foto waarop ze te zien is met een roze boek, met daarop in uitgeknipte letters ‘Thank u, next‘. Een duidelijke knipoog naar het Burn Book van Regina George uit Mean Girls. Achter het boek zien we ook een blonde pruik, dus Ariana gaat duidelijk full Regina George.

Bij Ariana zal het weliswaar niet gaan over een Burn Book vol beledigingen, want we weten natuurlijk al dat Thank u, next eigenlijk een eerbetoon is aan haar exen, eerder dan ze te beledigen.

Later deelde Ariana een volgende foto in Mean Girls-stijl, met de andere twee ‘plastics’ en Cady. En ja, het kostte ons ook een paar minuten om door te hebben dat het niet echt Lindsey Lohan is, maar Elizabeth Gillies, die als twee druppels water lijkt op Lindsey Lohan. Maar de echte kenners, die zullen Jonathan Bennett herkennen, de acteur die ook in de originele film van Mean Girls de rol van Aaron speelde.

Bring It On

De tweede film waar Ariana in haar videoclip zal verwijzen, is Bring It On, de film over cheerleaders. Ariana deelde al verschillende foto’s waarin ze zelf te zien is in een cheerleaderpakje, maar ook heel wat van haar vriendinnen deelden al foto’s van zichzelf in cheerleaderoutfit.

Een opvallende gaste daarbij is Colleen Ballinger, de zangcoach van Ariana Grande, die op YouTube vooral bekend is onder het alter ego MirandaSings. Op zich is daar nog niets vreemd aan, maar Colleen is op dit moment hoogzwanger van haar eerste kindje. De clip van Ariana zal dus een hoogzwangere cheerleader bevatten.

Legally Blonde

Een volgde film waarnaar Ariana zal verwijzen in haar videoclip is Legally Blonde. Daarvoor trommelde ze zelfs Jennifer Coolidge op, die in de film een nagelartieste speelde en voor de clip van Ariana dus weer in die rol kruipt, inclusief outfit en eightieskapsel.

13 Going On 30

De laatste film waarnaar Ariana Grande in haar nieuwe clip zal verwijzen is 30 Going On 30. Daarvoor mat de zangeres zich een onschuldige look aan, gebaseerd op die van Jennifer Garner in de film.

Wanneer de clip precies uitkomt is nog niet geweten, maar wij vermoeden dat het zeker nog voor deze week zal zijn. Wij kunnen alvast niet wachten.

Bekijk hier nog eens een overzicht van alle verwijzingen die in de clip van Thank u, next zullen zitten:

En beluister hier nog eens het nummer, voorlopig zonder videoclip:

Gesponsorde artikelen