VIER lanceert een soundboard van Joeri van ‘De Mol’ met zijn beste quotes

VIER lanceert een soundboard van Joeri van ‘De Mol’ met zijn beste quotes

‘De Mol’ eindigde gisteren met een ware tragedie, publiekslieveling en nr. 1 potspijzer, Joeri moest het spel nét voor de finale verlaten. De Limburger stal week na week harten over heel Vlaanderen en wij hopen dat we het laatste nog niet van hem gezien hebben. Maar VIER heeft er nu alvast voor gezorgd dat we alvast het laatste nog niet van hem gehoord hebben.

De eliminatie in De Mol gisteren was zo heftig dat we de zucht van teleurstelling in alle Vlaamse woonkamers bijna konden voelen. Joeri – mogen we hem de leukste kandidaat van De Mol ooit noemen? – moest het spel verlaten. Iedereen gunde “de beer van Peer” de overwinning en het kwam dan ook hard aan dat hij net voor het einde het spel moest verlaten. Maar we zullen hem dankzij VIER niet snel vergeten.

Het Joeri-soundboard

De zender lanceerde vandaag namelijk het Joeri-soundboard, waarop je de beste quotes van Joeri kan terugvinden en tot in de eeuwigheid kan afspelen. Wil je Joeri nog eens My Heart Will Go On horen zingen? Of geniet je liever van z’n prachtige Engels? Het kan allemaal op de website van VIER.

Zondag is het dus tijd voor de (Joeriloze) finale van De Mol. Daarin zullen we dus eindelijk te weten komen wie er Joeri waarschijnlijk wekenlang vervloekt heeft omdat hij zo veel geld heeft binnengehaald.

Bekijk hier ook nog eens de leukste momenten van Joeri:

VIER

Gesponsorde artikelen