Vier minuten en alle zesduizend tickets voor het concert van Dimitri Vegas & Like Mike in Willebroek waren uitverkocht

Vier minuten en alle zesduizend tickets voor het concert van Dimitri Vegas & Like Mike in Willebroek waren uitverkocht

Enkele dagen geleden stond het te lezen op de site van de gemeente Willebroek: het wereldbekende dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike zou een concert geven op 1 september in Willebroek, de plek waar de twee opgroeiden. Gisterenavond begon de pre-registratie en alle zesduizend beschikbare tickets waren in enkele minuten uitverkocht. 

Het concert is enkel toegankelijk voor inwoners van Willebroek en dus zal er nu gecontroleerd worden of iedereen die tickets registreerde effectief in Willebroek woont.

Burgemeester Eddy Bevers is alvast trots met het cadeautje van de twee broers: “Hoewel ze nu wereldwijd beroemd zijn als dj-goden, blijven ze voor veel Willebroekenaars toch nog altijd Dimitri en Michael Thivaios”, reageerde die op het nieuws van het concert.

Dimitri Vegas ziet het concert als een cadeautje, maar, zo reageerde hij “het zal gek zijn om zoveel bekende gezichten in het publiek te zien.”

De dag na het concert, op 2 september, worden ook 6.000 klanten van de sponsor Orange getrakteerd op een dj-set van het duo.

Gesponsorde artikelen