Vierde seizoen ‘Better Call Saul’ komt er na de zomer aan, en dit weten we al

Vierde seizoen ‘Better Call Saul’ komt er na de zomer aan, en dit weten we al

Fans van de serie ‘Better Call Saul’ moeten dit jaar wat geduld hebben. De vorige seizoenen gingen allemaal in het voorjaar van start, maar op het vierde moeten we tot na de zomer wachten. Op dit moment wordt september in de wandelgangen genoemd. En er is nog meer nieuws, want er wordt een nieuw personage aan de reeks toegevoegd.

Met vier seizoenen zit de spin-off Better Call Saul maar één reeks meer achter op de moederserie Breaking Bad. En in de ogen van vele fans heeft de serie zelfs het niveau van die geweldige reeks kunnen evenaren. De makers hebben wel ooit gezegd dat ze de spin-off nooit langer zouden laten lopen dan Breaking Bad, en dus zou Better Call Saul mogelijk na het vijfde seizoen eindigen. Of misschien moeten we zelfs rekening houden met een einde na het vierde seizoen. In elk geval zijn we er gerust in dat deze serie correct zal worden afgesloten.

Op het nieuwe seizoen moeten we nog even wachten, want de productie is nog volop bezig. Mogelijk zal de reeks in september verschijnen, wanneer het nieuwe tv-seizoen bij AMC begint. Bij ons wordt de reeks verspreid via Netflix.

Deadpool

Over de verhaallijn is nog niet veel gelost, maar we mogen wel al weten dat de cast is aangevuld met een bekende naam. Stefan Kapicic, die je kunt kennen van Deadpool, zal een vaste rol krijgen. Hij deed de voice-over van Colossus. De makers beloven wel dat het vierde seizoen donkerder zal worden dan alle voorgaande. We komen dichter en dichter bij het personage dat Jimmy in Breaking Bad was, waar we hem als Saul Goodman leerden kennen. Voor wie het vergeten is: het vorige seizoen eindigde met de dood van zijn broer Chuck, waarmee de serie een nieuwe weg is ingeslagen.

Dat doet ons ook de vraag stellen of we komend seizoen meer personages uit Breaking Bad zullen zien opduiken in het leven van Jimmy. En dan vooral onze favoriete personages Jesse Pinkman en Walter White. Die laatste lijkt heel onwaarschijnlijk, maar Jesse is al langer een gerucht. Al is tot nu toe niet bevestigd dat acteur Aaron Paul z’n rol in het vierde seizoen opnieuw zal opnemen.

Gesponsorde artikelen