VIJF laat je meekijken in de slaapkamer van ‘Temptation Island’-koppel Pommeline en Fabrizio: “Ik ga je kapot boren”

VIJF laat je meekijken in de slaapkamer van ‘Temptation Island’-koppel Pommeline en Fabrizio: “Ik ga je kapot boren”

‘Temptation Island’-verleiders Pommeline en Fabrizio zullen dit najaar te zien zijn in het VIJF-programma ‘Sex Tape’. En daar zullen ze hun boekje open doen over hun seksleven onder het toeziend oog van seksuologe Goedele Liekens.

Dat Pommeline en Fabrizio geen taboe schuwen, moeten we jullie niet meer vertellen. Ze namen allebei als verleider deel aan Temptation Island, waar ze allebei hun emoties de vrije loop lieten gaan. Ondertussen lieten ze ons ook al mee binnen kijken in de operatiekamer tijdens hun plastische ingrepen en nu gaan ze dus nog een stapje verder.

Sex Tape

Pommeline en Fabrizio zullen dit najaar dus te zien zijn in het nieuwe VIJF-programma Sex Tape. Daarin zullen ze vertellen over hun seksleven, maar aan de trailer te zien, zullen we ze ook echt aan het werk zien in de slaapkamer.

We komen zo al te weten dat Pommeline en Fabrizio in het begin van hun relatie dagelijks en zelfs meermaals per dag seks hadden, maar dat ze nu vaak te moe zijn om tot de daad over te gaan. Daardoor ligt hun gemiddelde nu op één of twee keer per week.

Dirty talk

Goedele Liekens zal hen in het programma dus tips geven om hun seksleven een nieuwe boost te geven. En aan de teaser te zien, hebben wij toch al een tip voor Fabrizio.

Screenshot VIJF

De Limburgse verleider heeft namelijk nogal een bedenkelijke manier om aan dirty talk te doen. Zo kondigt hij een vrijpartij aan met de romantische woorden “ik ga je kapot boren” en vindt hij het nadien ook nodig om te vermelden dat hij volledig “leeggespoten” is en bijgevolg “vloeistof mist”. Wat een gentleman!

Wie benieuwd is of er dan toch een romanticus schuilgaat in Fabrizio en of het koppel hun seksfrequentie weer de hoogte in kan krijgen, zal nog even geduld moeten oefenen. Sex Tape zal namelijk pas in september uitgezonden worden.

Bekijk hier de teaser voor Sex Tape met Pommeline en Fabrizio:

Screenshot VIJF

Gesponsorde artikelen