VIJF lost nieuwe, langere teaser ‘Temptation Island’ met een steek naar een ex-deelneemster

VIJF lost nieuwe, langere teaser ‘Temptation Island’ met een steek naar een ex-deelneemster

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ komt steeds dichterbij en VIJF heeft alweer een teaser gelost. We zien een twee busjes rijden in Thailand, maar er zit ook een steek in naar een van de deelneemsters van vorig jaar. 

Begin de dagen al maar af te tellen, want binnen minder dan drie weken is Temptation Island terug. VIJF loste vandaag een nieuwe teaser, die voortbouwt op de vorige, extreem vage teaser waarin we een busje zagen rijden. In de nieuwe trailer van bijna een minuut lang zien we twee busjes. Eentje met de meisjes en eentje met de jongens, die naar hun eigen verblijf rijden.

We krijgen in een snelle montage nog een paar blote billen op ons bord en horen tot slot nogmaals een meisje roepen: “Ik haat hem zo hard!” Maar het beste aan de trailer is zonder twijfel de subtiele steek aan het adres van verleidster Manouh.

Missing: Manouh

Misschien weet je niet meer juist wie Manouh was. Da’s niet zo vreemd want de roodharige verleidster leek na haar stoere uitspraken in de eerste aflevering volledig van de aardbol verdwenen. De ‘verdwijning van Manouh’ begon op sociale media een eigen leven te leiden. Maar Manouh zelf zag er gelukkig de humor wel van in.

In de nieuwe teaser voor Temptation Island is Manouh dus wél aanwezig. We zien de busjes voorbij een boom rijden met daarop een poster met een foto van de verleidster met de boodschap ‘missing’. Well played, VIJF.

Temptation Island zal naar alle waarschijnlijkheid van start gaan op 1 februari op VIJF.

Bekijk hier de volledige treaser:

Gesponsorde artikelen