VIJF stuurt twee ‘Temptation’-kandidates én twee Shopping Queens drie weken naar een klooster

VIJF stuurt twee ‘Temptation’-kandidates én twee Shopping Queens drie weken naar een klooster

Zou jij het drie weken in een klooster overleven? En wat als je leven bestaat uit feestjes, foto’s van feestjes en meer feestjes? Da’s de vraag die VIJF zich stelt in ‘Oh My God’, een nieuw programma waarin vijf vrouwen drie weken in een strenge kloosterorde gaan wonen. En minstens drie van de kandidates heb je die jaar al eens gezien op VIJF. 

Zoek vijf onverbeterlijke feestbeesten en kijk hoe ze het doen als je ze drie weken in een klooster steekt waar ze op een retraite kunnen voor ‘vrouwen die de weg kwijt zijn’. Dat is het concept achter het nieuwe programma Oh My God, dat binnenkort op VIJF te zien zal zijn. Vijf vrouwen die van partyen een lifestyle hebben gemaakt, wiens smartphone hun leven is en wiens lijflied Material Girl is, zullen effectief drie weken doorbrengen in een klooster.

Associeer jij feestjes op tv en lange insta-stories ook met Temptation Island? Je bent niet alleen, ook bij VIJF zagen ze een mooie gelegenheid om enkele kandidates uit de ultieme relatietest nog eens op te snorren. Maar ook uit dat andere VIJF-programma waar je kan bewijzen dat je uiterlijk je job is, plukte VIJF nog twee it-girls: Shopping Queens.

Yasmine en Chloë uit Temptation Island

Yasmines deelname aan Temptation Island was nog niet half bekend of ze werd er al van beschuldigd nog getrouwd te zijn. Haar huwelijk bleek dan wel degelijk al gestrand tegen het begin van de opnames, de toon was meteen gezet. Aan haar deelname hield Yasmine een carrière als influencer over, die ze even aan de kant zette om een paar weken in het klooster te gaan nadenken.

Daarnaast mag ook Chloë uit Temptation Island opdraven. Zij mocht na vier dagen dit jaar invallen voor Yana Daems en deed daar de titel ‘verleidster’ alle eer aan. Ze dook met Kevin in bed en vergat daarbij één cruciale camera af te dekken. Nu leeft ze van de camera: ze is ook influencer en heeft een webshop.

VIJF

Shopping Queens: Zoë en Lana

Zoë mocht dan weer in een ander programma aan VIJF bewijzen dat drie weken zonder social media (en uitgebreide kleerkast) moeilijk zouden zijn voor haar. Zoë heeft één grote liefde: Gucci. Ze gaat zelfs bijklussen in de horeca om die liefde te kunnen betalen, al bleken er ook een aantal ‘sponsors’ in haar leven te bestaan. In Oh My God gaat ze cold turkey, benieuwd hoe dat afloopt.

Lana, nog een afgestudeerde van de Jani Kazaltsisschool, danst in discotheken ’s nachts, maar overdag vind je haar uiteraard in de shoppingstraten. Een indrukwekkende dressing met handtassen die duizenden euro’s waard zijn, is haar pronkstuk, maar ook die blijft dus thuis. Of Lana, die het thuis niet makkelijk had, ook echt rust zal vinden in het klooster, blijft nog maar de vraag. Veel aandacht, haar levensadem, zal Lana van de nonnen misschien niet krijgen.

VIJF

De outsider: Kyara

Misschien niet bekend van op tv, maar wie in Antwerpen regelmatig uitgaat, kent Kyara sowieso als barvrouw. Ze draait er shiften in de Sunset Beach en The View en een stevig feestje is haar dan ook niet vreemd. Kyara beweert zelf bijna nooit thuis te zijn, misschien heeft het overlijden van haar vader eerder dit jaar daar voor iets tussen. Of ze bij de nonnen veel zal mogen dansen, betwijfelen we, maar misschien krijgt ze er wel antwoorden rechtstreeks uit de hemel.

Oh My God is vanaf september te zien op VIJF

VIJF

Gesponsorde artikelen