VIJF toont de evolutie van Tim op ‘Temptation Island’: ‘9 days of Timtation’

VIJF toont de evolutie van Tim op ‘Temptation Island’: ‘9 days of Timtation’

‘Temptation Island’ doet rare dingen met een mens. Vraag dat maar aan Tim. Die schreeuwde in de eerste week van het programma zijn liefde voor z’n vriendin Deborah nog van de daken, maar toch lag hij niet veel later met verleidster Cherish in bed. ‘Timtation’ maakte een hele evolutie door op het eiland en VIJF bracht die nu prachtig in beeld: ‘9 days of Timtation’.

Had je de eerste afleveringen je geld op één koppel moeten inzetten dat de ultieme relatietest Temptation Island zou overleven, dan hadden het wel Tim en Deborah geweest. Er waren dan ook ‘no girls allowed‘ in Tims kamer, ‘unless Deborah Leemans‘ natuurlijk.

Relatie met verleidster Cherish

Er klonken zelfs al huwelijksbellen, want Tim had een trouwring mee. “Er komt een ring bij het laatste kampvuur”, vertrouwde hij de andere mannen en presentator Rick Brandsteder nog toe op dag 2. Een paar dagen later klonk dan echter weer dat “die trouwring weer even in het zakje gaat” … om dan weer wat later deze keer Cherish ten huwelijk te willen vragen.

Je hebt geen overzichtje nodig om te weten dat Tim zich hier en daar wel wat heeft tegengesproken (wat dacht je van “Er is hier geen verleiding voor mij”?) … maar het is wel enorm grappig. Ook zijn relatie met Cherish was niet altijd even duidelijk: van “We kunnen goed lachen, maar het is meer broer en zus” veranderde het in “Ik ben momenteel verliefd op jou”. Ja, Tim heeft er duidelijk een hele weg op zitten …

Bekijk de evolutie van Tim op Temptation Island in ‘9 days of Timtation‘:

Gesponsorde artikelen