Vijfde spin-off van ‘Game of Thrones’ nu ook officieel in ontwikkeling en ze willen er al één klaar hebben in 2019

Vijfde spin-off van ‘Game of Thrones’ nu ook officieel in ontwikkeling en ze willen er al één klaar hebben in 2019

Goed nieuws voor alle fans van ‘Game of Thrones’ want HBO werkt nu officieel aan vijf spin-offs van de populaire serie. Entertainment Weekly maakte bekend dat de zender Bryan Cogman aan zich heeft gebonden om het script te schrijven voor een vijfde mogelijke spin-off. Cogman is een van de belangrijkste medewerkers van ‘Game of Thrones’. De bedoeling is dat één van de spin-offs tegen 2019 of 2020 te zien zal zijn.

Nog één seizoen en dan zit Game of Thrones erop, maar niet getreurd want HBO is van plan om ons ook daarna verhalen te geven uit Westeros. Daarvoor ontwikkelt het momenteel vijf mogelijke spin-offs. Voor een daarvan zal het script geschreven worden door Bryan Cogman. Hij is sinds het eerste seizoen van GoT een van de nauwste medewerkers van showrunners David Benioff en D.B. Weiss en dus zeker geen onbekende van de serie.

Het is niet bedoeling dat de vijf spin-offs ook effectief gemaakt worden. George R.R. Martin, schrijver van de boeken waarop de serie gebaseerd is, verwacht dat er uiteindelijk twee of drie pilootafleveringen gemaakt zullen worden. De bedoeling is dan om in 2019 of 2020 één vervolg klaar te hebben van Game of Thrones.

Waarover de spin-offs zullen gaan, is niet bekend. HBO liet eerder wel al weten dat het niet de bedoeling is dat de acteurs uit Game of Thrones erin te zien zullen zijn.

Gesponsorde artikelen