Eerste beelden van ‘Vikings’ seizoen 6B: hoe zit het met Bjorn?

Vikings laatste afleveringen trailer
Vikings

In de aanloop naar de release van de allerlaatste afleveringen van Vikings zijn de eerste beelden gelost. In het kader van Comic Con 2020 werden fans opgewarmd voor het tweede deel van seizoen 6. Na seizoen 6 van Vikings werd alvast een spin-off besteld door Netflix.

Voor het zesde en laatste seizoen van Vikings werd ervoor gekozen om de afleveringen in twee delen te lossen. Het eerste deel eindigde met een gigantische cliffhanger. Het is afwachten of de vikingen uit Kattegat de Russen onder de duim kunnen houden. En hoe gaat het weer met Bjorn? Met de eerste beelden krijgen we alvast een veelbelovende glimp van het vervolg.

Wanneer de nieuwe afleveringen van Vikings zullen verschijnen, is niet geweten. Wellicht verschijnen ze tegen het einde van het jaar op de Amerikaanse zender History. Mocht dat gebeuren, dan lijken we in België te moeten wachten tot midden 2021 eer de afleveringen op Netflix staan.

Sequel Valhalla

Netflix

Na seizoen 6 eindigt Vikings, maar daar blijft het niet bij met de Noormannen-fun. Het grootste deel van de makers van Vikings werkt mee aan Vikings: Valhalla. Jeb Stuart keert terug als scenarist en showrunner en Morgan O’Sullivan en bedenker Michael Hirst als executive producers. Ook zullen de opnames opnieuw plaatsvinden in Ierland en zullen veel crewleden terugkeren. Dat meldt het Amerikaans entertainmenttijdschrift Variety.

Het verhaal van de sequel speelt zich een eeuw na het einde van Vikings af. We volgen de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror. Deze mannen en vrouwen banen nieuwe paden voor hun volk in een gevecht om te overleven in een middeleeuws Scandinavië dat constant verandert.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen