Viktor Verhulst en Marthe van K3 zetten een punt achter hun relatie

Viktor Verhulst en Marthe van K3 zetten een punt achter hun relatie

Het sprookje tussen Marthe van K3 en de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst is voorbij. De twee zetten na een relatie van meer dan twee jaar een punt achter hun relatie. Op Instagram laten ze weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst leerden elkaar kennen in 2016. Marthe was toen net verkozen tot ‘de zwarte van K3‘ en Viktor was de zoon van haar nieuwe grote baas Gert Verhulst. De vonk sloeg snel over en enkele maanden later raakte bekend dat de twee een koppel vormden. In de twee jaar die daarop volgden, hielden ze hun relatie vooral uit de schijnwerpers. Maar nu laten ze op Instagram weten dat ze een punt zetten achter hun relatie.

Moeilijke beslissing

“Lieve allemaal”, beginnen Viktor en Marthe hun gezamenlijke statement. “Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden.”

Ze voegen daaraan toe: “We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart.” Verder benadrukken ze dat het niet gaat om een ruzie, maar een gezamenlijke beslissing. “We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.”

Instagram viktorverhulst

In de voetsporen van zijn vader

Al van bij het begin van hun relatie werd de gelijkenis tussen vader Gert en zoon Viktor Verhulst al snel gelegd. De twee lijken namelijk niet alleen fysiek fel op elkaar, maar delen dus ook hun liefde voor meisjes van K3. Zo had Gert in het verleden een relatie met Karen Damen en Josje Huisman, die beiden een verleden hebben bij de populaire meisjesgroep.

Gelukkig kon Gert wel lachen met de relatie van zijn zoon en een meisje van K3. Hij steunde de relatie tussen zijn zoon en zijn werkneemster dan ook voor de volle 100 procent. Maar het mocht niet zijn en Marthe en Viktor gaan nu elk hun eigen weg.

Bekijk hier de foto’s die Marthe en Viktor postten op Instagram:

Instagram viktorverhulst

Gesponsorde artikelen