Left Right
scrollTop top

Vin Diesel lost eerste teaser trailer ‘Fast & Furious 9’


Vin Diesel FAST AND FURIOUS 9

Ook na negen films is de The Fast and the Furious-saga nog niet afgelopen, want in mei komt er een tiende film uit. Vandaag heeft deze film, die F9: The Fast Saga zal heten, een eerste teaser trailer. Daarin zien we vooral beelden van hoofdrolspeler Vin Diesel.

Negentien jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met de wereld van de illegale straatraces en hoofdrolspelers Vin Diesel en wijlen Paul Walker. Paul Walker was door zijn plotse overlijden voor het laatste te zien in Furious 7 uit 2015, Vin Diesel in The Fate of the Furious 8 uit 2017.

Vin Diesel

Vorig jaar maakte de franchise een zijstap met de spin-off Fast & Furious: Hobbs & Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham als hoofdrolspelers. Deze film bracht heel wat minder op dan de voorgangers en dus keren de makers voor F9: The Fast Saga terug naar de basis: Vin Diesel.

In de nieuwe teaser trailer, die als eerste gelost werd door Vin Diesel zelf, ligt de focus dan ook op zijn personage Dominic Toretto. We zien hem met zijn zoontje Brian, genoemd naar het personage van Paul Walker, en Letty Ortiz, gespeeld door Michelle Rodriguez.

Ketting

Veel wijzer worden we verder niet van deze teaser trailer. Op het eerste zicht lijkt alles goed te gaan voor het gezinnetje dat op het platteland leeft en aan auto’s sleutelt.

Maar de onheilsspellende muziek, en onze ervaring uit de vorige films, voorspelt dat dat niet lang zal blijven duren. Hopelijk kan de bekende ketting, die Brian krijgt, hem beschermen tegen wat er staat te gebeuren.

Bekijk de teaser trailer

Naast Vin Diesel en Michelle Rodriguez is er in F9: The Fast Saga ook plaats voor heel wat andere oude bekenden. Onder andere Lucas Black, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Charlize Theron en Helen Mirren keren teug.

Nieuwe namen in de cast zijn Cardi B en John Cena. Die laatste zal waarschijnlijk de slechterik spelen. Mogelijk zien we hen vrijdag al in actie want dan krijgen we een eerste echte trailer. In mei komt F9: The Fast Saga in de cinema.

Vin Diesel is klaar voor F9: The Fast Saga


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339