De wereld wordt gek van deze schattige puppy met staartje op zijn voorhoofd

Narwhal
Mac The Pitbull

De wereld is in de ban van een schattige, kleine puppy. Dat komt SOWIESO omdat het diertje een staart heeft, recht in het midden van zijn voorhoofd. Het dier werd achtergelaten maar een opvangcentrum in de VS kon het redden.

Puppy’s zijn natuurlijk van zichzelf al méga schattig. Maar een puppy waar een staartje uit zijn voorhoofd groeit, is gewoonweg om op te eten. Dat verklaart ook waarom nagenoeg heel de wereld in de ban is van die kleine puppy.

Narwhal

De hond werd achtergelaten in de Verenigde Staten en werd gevonden door een dierenopvangcentrum in Missouri. Het centrum vangt dieren op die een speciale verzorging nodig hebben, wat bij deze verwaarloosde puppy niet anders was. Ze noemden het beestje Narwhal. Dat is een verwijzing naar een walvissoort met een slagtand ter hoogte van zijn neus. De puppy is een kruising tussen een teckel en een beagle.

Just another video of our narwhal the magical fuzzy unicorn puppy because we think he is amazing. (We are not accepting applications for him right now until we are very certain his unicorn horn is not going to have a growth spurt and become an issue) (no it does not wag) (yes he is keeping it) (yes he is amazingly awesome!!) Love,MacKeeperOfTheUnicorns

Geplaatst door Mac the pitbull op Woensdag 13 november 2019

De verzorgers vertelden dat het niet nodig was om de staart op het hoofdje van de hond te verwijderen. Hij ondervond er namelijk geen last van. Dat wees een röntgenfoto uit. De tweede staart is maar een derde van de echte staart van Narwhal. De ietwat rare staart is nergens mee verbonden, dus hij dient nergens voor. Maar daarmee is Narwhal wel de cóólste puppy ooit. En voor de mensen die het zich zouden afvragen, nee hij kan niet kwispelen met zijn tweede staart.

Momenteel gaat het steeds beter met de puppy en daardoor komt het opvangcentrum tot een volgende beslissing: adoptie. Ja dat lees je goed, je kan de Narwhal binnenkort adopteren. En de belangstelling is groot. We hopen in ieder geval dat de nieuwe eigenaar ook foto’s zal blijven uploaden van de schattige eenhoornhond.

Gesponsorde artikelen