Virale TikTok toont het gênante moment waarop een heel terras op Ibiza ‘Wonderwall’ zingt voor Noel Gallagher

Noel Gallagher, die tot 2009 samen met z’n broer Liam Oasis vormde, heeft er een wel heel gênant etentje opzitten in Ibiza. De zanger is daar op reis met z’n gezin, maar z’n monsterhit Wonderwall, die in 1995 verscheen, blijft hem zelfs tot daar achtervolgen.

Je kent allemaal wel het ongemakkelijke gevoel wanneer iedereen Lang Zal Ze Leven zingt op je verjaardag. Noel Gallagher heeft dat gevoel meegemaakt op een terras in Ibiza wanneer het niet eens z’n verjaardag was. Het hele terras begon daar namelijk het legendarische nummer Wonderwall te zingen van zijn band Oasis.

Wonderwall

Noel Gallagher geniet op dit moment met z’n familie van een vakantie in Ibiza. Maar wat een rustig etentje moest worden, mondde uit in een singalong van de grootste hit uit z’n carrière. Het personeel van het restaurant had de zanger gespot, dus besloten ze om hem “zich thuis te laten voelen” door Wonderwall van z’n voormalige band Oasis te spelen. Het volledige terras begon vervolgens mee te zingen wat zorgde voor een wel heel gênant moment voor de zanger. Gelukkig kon Noel er zelf ook mee lachen en is op het einde van de video te zien hoe hij de zangers op het terras een klein applausje geeft.

De video van de impromptu zangstonde werd enkele dagen geleden gedeeld op TikTok door Melisse Maas (@melisse2211). Ondertussen werd de video daar al meer dan 240.000 keer bekeken. De video werd ook gedeeld door een Oasis-fanpage op Twitter, waar het nog eens meer dan 100.000 keer bekeken werd.

Bekijk de TikTok hier:

@melisse2211 Wjen you find a Nlel Gallagher in Ibiza! #oasis #noelgallagher #noelgallaghershighflyingbirds #ibiza #trendy ♬ Wonderwall – Oasis
Meer
Lees meer...