Virgil is op zoek naar een gedreven Producer

Virgil producer
Pixabay

In de klassieke literatuur verschijnt Vergilius als Dante’s gids tijdens zijn zoektocht door de negen stadia van de hel. In deze verhalen onthult hij zichzelf als de wijze gids met de lantaarn en een vertrouwde metgezel die Dante op de juiste manier begeleidt.

De gidsende partner, dat is exact wat Virgil vandaag wil zijn voor haar klanten.

Virgil is een full-service videoproductiebedrijf dat video maakt voor online schermen. We willen niet alleen merken en bedrijven verlichten, maar ook organisaties en redacties door hun waardevolle verhalen te vertalen in premium video.

Echte verhalen worden verteld door échte mensen. And that’s where you come in.

Virgil heeft de ambitie om nog verder te groeien en en daarom willen we ons productieteam versterken met gepassioneerde producers. Ben je gebeten door video? Kan je niet wachten om jouw creatieve concepten gerealiseerd te zien? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

What does it take?

You’re a storyteller. Je hebt een diploma op zak in de Communicatie/Videojournalistiek/Film of Digitale Media en/of je kan aantonen dat je relevante ervaring hebt als storyteller/productie/regie. Je bent een creatieve ziel met een professionele houding, die weet wanneer de boog gespannen staat en wanneer niet (lees: je hebt geen 9-to-5-mentaliteit). Je bent een perfectionist waar strikte deadlines geen probleem voor vormen. Maar je bent vooral een persoon die video ademt. Dag in, dag uit.

You’re a people person. Wanneer de boog niet gespannen staat, ben je een graag geziene teamplayer. In samenwerking met onze professionals (Account Managers, Executive Producer en Unit Manager) werk jij je videoprojecten uit op maat van de klant. Op die manier hebben we de perfecte combo van jouw expertise als video producer en de commerciële inzichten van jouw collega’s om zo duurzame samenwerkingen aan te gaan.

Challenge?

Jij bent iemand die houdt van uitdagingen. Een echte storyteller, maar je draait je hand er niet voor om, om nieuwe dingen uit te proberen. Je hebt een creatief brein dat concepten en ideeën tevoorschijn tovert, een eindeloze drive om de productie van je eigen project tot in de puntjes te verzorgen én je hebt de visie en charisma om een van onze camera(mannen/vrouwen) aan te sturen tijdens een draaidag van je eigen project.

Concreet werk je als producer van A tot Z aan onze projecten. Dit wil zeggen dat:

  • je creatieve ideeën uitwerkt voor inkomende projecten
  • je de communicatie met partners verzorgt
  • je research- én productietaken tot in de puntjes verzorgt tijdens de preproductie van een project
  • je een regisseursrol op set en in montage bekleedt
  • je prachtige video’s om fier op te zijn aflevert

Bij Virgil verleg je je eigen grenzen.

What to expect?

Binnen Virgil kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent wordt je uitvalsbasis.

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Producer met een aantrekkelijke verloning .

Ben jij de Producer die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be Good luck! En hopelijk tot snel.

Oh ja. En check eens onze showreel.

Gesponsorde artikelen