Vliegtuig maakt noodlanding … omdat vrouw ontdekt dat haar man haar bedriegt

Vliegtuig maakt noodlanding … omdat vrouw ontdekt dat haar man haar bedriegt

Afgelopen weekend moest een vliegtuig van Qatar Airways een noodlanding maken. Een vrouw kwam er tijdens de vlucht achter dat haar man haar bedroog, en de situatie escaleerde zodanig dat er een onvoorziene tussenstop moest gemaakt worden om het koppel uit het vliegtuig te zetten.

Op 5 november vertrok vlucht QR-962 van Qatar Airways vanuit Doha (Qatar) naar Bali (Indonesië). Aan boord onder andere een Iraans koppel en hun kind. Na een uurtje viel de Iraanse man in slaap in het vliegtuig. Omdat de vrouw vermoedde dat hij haar bedroog, besloot ze wat research te doen. Ze nam de duim van haar nietsvermoedende slapende echtgenoot, en ontgrendelde zijn smartphone om zijn berichten te lezen. Al snel werden haar vermoedens bevestigd: hij had een affaire.

Het liep al snel uit de hand

Daarop wekte de vrouw haar man, en begon hem de huid vol te schelden. Omdat de gemoederen nogal verhit raakten, probeerde het vliegtuigpersoneel tussenbeide te komen. Maar daardoor escaleerde de situatie, want ook het personeel kreeg het daarna zwaar te verduren. Daarop werd besloten een tussenstap te maken in Madras (India), voordat de situatie helemaal uit de hand liep, om het koppel en hun kind uit het vliegtuig te zetten, zo schrijft India Today.

Geen visum voor India

Volgens de veiligheidsdiensten had de vrouw gedronken. Nadat zij ontnuchterd was, werd het gezin op een vliegtuig richting Kuala Lumpur gezet waar ze een aansluiting terug naar Doha hadden. Bijkomend probleempje: het gezin beschikte niet over de nodige visa voor India, aangezien ze daar normaal niet zouden landen, wat tot een diepgaand onderzoek door de veiligheidsdienst leidde.

Privacy

Qatar Airways verklaarde geen details vrij te geven over individuele incidenten, uit respect voor de privacy van de passagiers. Het incident werd wel bevestigd door de Indiaanse veiligheidsdienst.

Gesponsorde artikelen