Voetbalploeg PSG laat eten leveren tot aan je zitplaats, nooit meer hongerig naar een match kijken

Deliveroo
GettyImages

De populaire Franse voetbalploeg, Paris Saint-Germain (PSG), heeft een nieuwe troef. De ploeg heeft namelijk een contract getekend met Deliveroo. Op die manier kunnen supporters van de ploeg eten bestellen dat geleverd wordt tot aan je zitje in het stadion.

Fans van de Franse voetbalploeg Paris Saint-Germain kunnen binnenkort gebruik maken van een heel leuke, nieuwe troef. De voetbalploeg gaat namelijk samenwerken met Deliveroo. Daardoor kunnen fans eten laten leveren tot in het stadion. Niet indrukwekkend? Wel als je weet dat het internetbedrijf levert tot aan je zitplaats.

“Net zoals eten, gaat voetbal over passie”

Het officiële persbericht zei dat de overeenkomst met PSG een strategie is van Deliveroo om bekender te worden in Frankrijk en de rest van de wereld. Die deal maakt ook deel uit van een overeenkomst met de Engelse Voetbalbond (FA).

Deliveroo is het tweede food delivery bedrijf dat een stap zet in het Franse voetbal. Het andere bedrijf, Uber Eats, tekende al in juni een overeenkomst met de titelsponsor van de Ligue 1. Voor het seizoen 2020/2021 zal Uber Eats de shirtsponsor zijn voor de Franse ploeg Marseille.

“De club is er sterk op vooruitgegaan de laatste jaren. PSG is een gerespecteerd en globaal geliefd merk geworden”, vertelt de oprichter van Deliveroo aan SportsPro. “Net zoals eten, gaat voetbal over passie. Paris Saint-Germain is een ontzettend populaire club die veel aanhang kent in Frankrijk en de rest van de wereld. We kijken er echt naar uit om spannende momenten te delen met het hele team en de supporters van PSG.”

De Britse internetdienst is de nieuwe premium partner van zowel de mannelijke als vrouwelijke tak van Paris Saint-Germain. De commerciële overeenkomst van Deliveroo is de meest recente die PSG tekende. In Februari maakte de ploeg bekend dat die een deal heeft met de hotelketen Accor. Dat is een overeenkomst van maar liefst 50 miljoen euro per jaar.

Thomas Meunier

De Franse voetbalploeg heeft ook een Belg in zijn team, Thomas Meunier. Die maakt zich wel zorgen over zijn toekomst bij het Franse elftal. Hij heeft wel nog maar een contract van een jaar lopen bij PSG. “Ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen. Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg.”

Gesponsorde artikelen